Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Kilá navyše a 60-ka na krku: Táto vraj bude vrtieť zadkom najlepšie!

Obézna Kirstie Alley chce zabodovať v tanečnej súťaži Zobraziť galériu (2)
Obézna Kirstie Alley chce zabodovať v tanečnej súťaži

LOS ANGELES – Tá si ale verí! Hoci herecká hviezda Kirstie Alley (60) nikdy nepatrila ku kráskam s ladnými krivkami, sebadôvera ju neopúšťa. S korpulentnou postavou sa totiž na staré kolená rozhodla pre divokú šou na parkete. A v tvrdej konkurencii si trúfa poriadne vysoko!

Konečne im prikývla! Znie to síce neuveriteľne, no kyprá Kirstie sa už onedlho predstaví v úlohe tanečníčky bojujúcej o priazeň televíznych divákov. Aj keď všetky ponuky doteraz odmietala, nakoniec sa na účinkovanie v tanečnej súťaži predsa len odhodlala. Paradoxne, na formát, ktorý na Slovenskú poznáme pod názvom Let’s Dance, sa až donedávna jednoducho necítila – vraj by na to nemala  nervy!

„Minulú sezónu nebola pripravená. Mentálne a fyzicky sa so šou v hlave nevedela stotožniť,“ prezradil zdroj z herečkinho blízkeho okolia. Ten zároveň dodal, že blondínka chce vlastne využiť jednu z posledných šancí: „Kirstie práve oslávila 60 rokov. Myslím, že sa rozhodla potlačiť strach, kým nie je príliš neskoro.“

Atraktívne sokyne ju neodradia! Hrdinka komédií zo série Pozri, kto to hovorí bude súťažiť po boku takých krásavíc, akou je modelka Petra Němcová či playmate Kendra Wilkinson. Ani tento fakt však jej ambície nezmrazil – mieri totiž na najvyššie priečky: "Kirstie chce vyhrať. Ani na sekundu si nemyslite, že vstúpila do súťaže zmierená s vyradením v prvých týždňoch. Chce to dotiahnuť do konca.“ Či takáto predstava nie je naivná, však ukáže až samotná šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu