Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kirstie Alley o 20 kíl ľahšia: Ako sa jej to podarilo!?

Kirstie Alley teraz a pred polrokom Zobraziť galériu (4)
Kirstie Alley teraz a pred polrokom

LOS ANGELES – To je výkon! Kirstie Alley (59) v poslednej dobe určite nepatrila medzi herečky s najkrajšími postavami. „Zdobilo“ ju totiž pekných pár kíl navyše. Teraz sa však rozhodla so svojím telom niečo urobiť. A dokázala to!

Tomu sa hovorí diéta! Ešte začiatkom tohto roku Kirstie priznala, že jej ručička váhy presiahla sto kilogramov. A to je na ženu veru poriadna hmotnosť. Našťastie, účinkovanie v reality šou „Big Life“ ju donútilo pre svoju postavičku niečo spraviť. A zatiaľ to vyzerá tak, že sa jej darí na jednotku!

„Schudla som skoro 23 kíl...a mám sa skvele...zostáva ďalších 13 a pol!“ prezradila na svojej Twitter stránke nadšená hviezda. Po dvoch rokoch tak opäť začala na sebe makať. Vo výraznom chudnutí jej pomáha najmä jedlo. Stravuje sa výrobkami z novej línie organických potravín Organic Liaison.

Kirstie Alley pritom s chudnutím už má svoje skúsenosti. V roku 2006 sa jej podarilo zhodiť 34 kíl. Jej nová sexi postava, ktorú predviedla v bikinách v šou Oprah Winfrey, však nemala dlhé trvanie. Už o pár rokov sa Kirstie začala opäť zaobľovať. „Priberať som začala v roku 2008,“ prezradila herečka. „Nenašiel sa nikto, kto by mi povedal „Si tučná.“ Bola som ako bankový lupič, ktorému sa to prepieklo.“


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu