Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Našli telá bratov, ktorí mali vystrieľať bar v D. Strede?

Csaba a Szilárd Raiszovci
Csaba a Szilárd Raiszovci

BRATISLAVA - Telá Csabu a Szilárda Raiszovcov, ktorí mali pred 12 rokmi popraviť mafiánsku skupinu v Dunajskej Strede, zrejme objavila polícia. Informoval o tom portál joj.sk. Obaja muži sa pred dvoma rokmi akoby prepadli pod zem.

Podľa portálu vykopali policajti z Úradu boja proti organizovanej kriminalite pred niekoľkými dňami dve telá. Oficiálne však nepotvrdili ich identitu, špekuluje sa však že ide práve o Raiszovcov.

Bratia stáli pre masaker v bare Fontána aj pred súdom. V septembri 2008 ich naposledy videli pred nákupným centrom v Dunajskej Strede, odkiaľ mali odísť na obchodné rokovanie. Potom sa po nich doslova zľahla zem. Údajný objednávateľ hromadnej vraždy Ľudovít Sátor je nezvestný ešte dlhšie.

K masakru došlo na konci marca 1999. Do baru Fontána, kde mal gang pápayovcov "hlavný stan", vtrhli traja ozbrojenci. Zakričali, že ide o policajnú akciu a prinútili mafiánov, aby si ľahli na zem. Dvaja útočníci, údajne práve nezvestní bratia, potom vybehli na poschodie a skupinu Tibora Pápaya rozstrieľali kalašnikovmi. Zahynulo 10 ľudí.

Po incidente sa údajne v mnohých juhoslovenských rodinách otváralo šampanské. Skupina pápyovcov sa totiž mala podieľať na vydieraní, vyberaní výpalného, aj na niekoľkých vraždách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu