Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Doktorka Quinnová pred šesťdesiatkou: Telo má ako mladica!

Jane Seymour Zobraziť galériu (2)
Jane Seymour

LOS ANGELES – Aspoň o desať rokov mladšie! Tak vyzerá herečka Jane Seymour (59), ktorá už tento mesiac oslávi šesťdesiate výročie svojho narodenia. Jej útla postava a široký úsmev však dokazujú, že starnutie jej ani trochu neublížilo!

Ako pravá hviezda večera! Jane Seymour na premiére nového filmu svojho manžela, režiséra Jamesa Keacha, Waiting For Forever všetkým svojím neprajníkom doslova vytrela zrak. V obtiahnutých saténových šatách výraznej tyrkyskovej farby totiž vyzerala naozaj vynikajúco a vysokánske trblietavé topánky by si veru hociktorá šesťdesiatnička neobula. Jane svojím výzorom a vyžarovaním dokonca zatienila oveľa mladšie ženy, vrátane hlavnej hviezdy filmu, herečky Rachel Bilson!

Jane sa naposledy zviditeľnila vďaka úlohe svojskej mamičky v kinovom hite Ako uloviť družičku a prezradila, že jej herecké schopnosti s pribúdajúcim vekom neupadajú, ale práve naopak: „Ako herečka som teraz na vrchole. Jedinou otázkou je nájsť tie správne úlohy na hranie.“

Dlhovláska ani po rokoch nezanevrela na úlohu doktorky Quinnovej, ktorá ju preslávila a priznáva, že je na ňu dodnes hrdá. “Keď som na seriáli pracovala, nevedela som, aký je skvelý, pretože som nemala čas ho pozerať… Dnes si uvedomujem, že je nadčasový, odolný voči dnešnému dianiu a je jedným z mála amerických importov, ktorý mal úspech v každej krajine.”



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu