Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Do svadobných šiat po 60-tke? Z Doktorky Quinnovej je úchvatná nevesta!

Nestarnúca Jane Seymour sa v šesťdesiatke zhostila roly modelky vo svadobných šatách. Zobraziť galériu (13)
Nestarnúca Jane Seymour sa v šesťdesiatke zhostila roly modelky vo svadobných šatách. (Zdroj: simply-jane.com)

BADEN – Stále žiari ako zamladi! Hoci dámy po prekročení prahu šesťdesiatky už na svadobný obrad príliš nepomýšľajú, Jane Seymour (62) túto možnosť zrejme zatiaľ nezavrhuje. Za sebou má síce až štyri skrachované manželstvá, no v úlohe nevesty by zaručene očarila. Pozrite, aká je z nej krásna vydaja chtivá diva.

Potenciálni ženísi by pred jej dvermi stáli v rade! Aj keď Jane Seymour len pred tromi mesiacmi oznámila definitívny rozchod s manželom Jamesom Keachom, na ocot by rozhodne nezostala. Stačí sa pozrieť, ako jej to v zrelom veku svedčí vo svadobných róbach. Úchvatná herečka prepožičala svoje krivky novej kolekcii šiat z dielne návrhárky Eriky Suess.

Na exkluzívne fotenie si legendárna Doktorka Quinnová z rovnomenného seriálu odskočila do malebného hotela blízko Viedne. Pred objektívom si vyskúšala biele puzdrové šaty s čiernym klobúkom, dlhú róbu s tmavou aplikáciou posiatou flitrami či červený outfit. Vo všetkých modeloch Jane nechala vyniknúť svojim štíhlym krivkám, akoby o šesťdesiatke na krku ani nechyrovala.

Sympatická veteránka sa s výslednými zábermi podelila prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky simply-jane.com. So spoluprácou je nadmieru spokojná aj samotná dizajnérka, ktorá voľbu modelky neľutuje. „Navrhujem pre ženy v každom veku. Moje šaty sú špeciálne vďaka ženským strihom, farbám a vysoko kvalitných materiálom ako čipka, satén, kašmír a vlna,“ vysvetlila Erika Suess na margo svojej kolekcie. Ak by sa do oficiálneho zväzku Jane hrnula aj po piatykrát, o svadobný outfit by mala dokonale postarané.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu