Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Odviazaná aj po 60-tke: V luxusnej róbe sa vrhla na motorku!

Vitálna babička Helen Mirren sa odviazala na motorke Zobraziť galériu (6)
Vitálna babička Helen Mirren sa odviazala na motorke

LONDÝN – Život si stále užíva naplno! Hoci Helen Mirren prah 60-tky prekročila už pomerne dávno, na pokojný dôchodok sa ešte rozhodne nechystá. Nielenže sa v spoločnosti objavuje vždy dokonalé upravená, no občas si dovolí aj poriadny výstrelok. V noblesných šatách neváhala osedlať dvojkolesového tátoša!

To bol ale úlet! Ak sa o niektorej hollywoodskej dáme dá povedať, že kašle na predsudky, rozhodne je to Helen Mirren. Tá si síce v júli do kolónky vek bude písať už dve šestky, duchom však stále zostáva mladicou. Dôkazom je londýnska premiéra jej zbrusu novej snímky Brighton Rock. Niektorí fanúšikovia od prekvapenia takmer nezatvorili ústa!

Oslnila krásou aj neuveriteľným šarmom! Zlatá róba z dielne módnej značky Jacques Azagury, zladené rukavice aj lodičky – presne s takým dokonalým imidžom herečka ohúrila na červenom koberci. O poriadny rozruch sa však nepostarala len nádhernou úpravou celého zovňajšku. Keď zbadala voľne stojace biele skútre, jednoducho neodolala – na jeden z nich okamžite vysadla a aspoň na oko motoru vyťala riadne otáčky!

Helen, ktorá pred štyrmi rokmi získala prestížne ocenenie Filmovej akadémie, už má svoje tipy na tohtoročných víťazov. Ako prezradila v rozhovore, v kategórii mužských hereckých výkonov ju najviac oslovil Colin Firth vo filme Kráľova reč. „Zaslúži si Oscara a myslím, že ho aj dostane,“ nechala sa počuť na hercovu adresu. Či sa jej tušenie potvrdí, sa dozvieme koncom mesiaca.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu