Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Skutočná Britney Spears: Kilá navyše, mastné vlasy a otrasný mejkap!

Imidž vyretušovanej Britney so skutočnosťou veľa spoločného nemá Zobraziť galériu (7)
Imidž vyretušovanej Britney so skutočnosťou veľa spoločného nemá

CALABASAS – Kašle na imidž! Od fotografie na obale svojho najnovšieho singla má speváčka Britney Spears (29) v skutočnom živote veru poriadne ďaleko. Len ťažko sa dá povedať, čo je väčšia katastrofa – či jej účes, oblečenie alebo mejkap!

Britney, spamätaj sa! Blond hudobná hviezda možno tvrdí, že sa chce pokúsiť o návrat medzi spevácku špičku, takto sa jej to však asi len ťažko podarí. Neoddeliteľnou účasťou kariéry v šoubiznise je totiž aj imidž – a ten jej ide doslova od desiatich k piatim!

Nemá doma zrkadlo? Pri pohľade na biele šaty, ktoré speváčka nedávno predviedla, si asi povzdychne nejeden odborník na módu. Len ťažko by ste totiž našli model, ktorý by ešte viac zvýraznil speváčkinu nadváhu a nevábnu farbu jej pokožky. Čierne čižmičky na nohách sú už len povestnou poslednou bodkou tejto módnej katastrofy.

Chce zmenu! Britney si však údajne uvedomuje, že nevyzerá práve najlepšie. Preto si najala známu kaderníčku viacerých celebrít, Kim Vo. Tá sa vraj zúfalo snaží zachrániť to, čo zo speváčkiných vlasov zostalo po pričastom predlžovaní. Či však niečo zmôže, je otázne. Britney je totiž veľmi nerozhodná a pričasto mení názor. „Dnes ich chce mať po zadok, ale o dva týždne si ich asi zase ostrihá,“ priblížil situáciu interný zdroj. Britney, radšej na sebe poriadne zapracuj, inak tvoje marcové uvedenie nového albumu nemusí dopadnúť najlepšie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu