Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Doktorka Quinnová vyhráva boj s časom: Aj po 60-tke ako éterická kráska!

Jane Seymour zažiarila ako v nestarnúca diva v šatách, ktoré bežne nosia mladšie ročníky. Zobraziť galériu (6)
Jane Seymour zažiarila ako v nestarnúca diva v šatách, ktoré bežne nosia mladšie ročníky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vyzerá fantasticky! Hoci Jane Seymour o pár dní oslávi už 62. narodeniny, vonkajšou krásou ani duchom nestarne. Na červenom koberci žiari s rovnakou sviežosťou ako v časoch, keď stvárňovala doktorku Quinnovú. Na staré kolená sa dokonca nebráni odvážnym farbám a bez mihnutia oka sa mení na éterickú vílu.

Opäť očarila! O Jane Seymour je známe, že všade, kde sa objaví, stelesňuje sofistikovanú eleganciu a ozdobu každého podujatia. Inak tomu nebolo ani počas 17. ročníka udeľovania cien, ktoré rozdával spolok režisérov za výnimočný dizajn v oblasti produkcie. Niekdajšia bondgirl dorazila na prestížny galavečer v sýtoružovej róbe a okamžite na seba strhla všetku pozornosť.

Jane siahla po odvážnom outfite s odhaleným chrbtom a upínaním okolo krku, v ktorom by mohla konkurovať Popoluške či iným rozprávkovým bytostiam. Vitálna šesťdesiatnička tak opäť potvrdila, že vek pre ňu predstavuje naozaj len obyčajné číslo. Pred paparazzmi totiž vystrúhala hneď niekoľko zaujímavých póz, ktorými napodobňovala úklony princeznej.

Pôvabná herečka starne s gráciou aj napriek tomu, že v minulosti si k hviezdnemu zovňajšku dopomohla rukami plastických chirurgov. Okrem vylepšenia očných viečok a botulotoxínových injekcií sa podrobila aj úprave nádielky vo výstrihu. „Kojila som svoje prvé dve deti a už to nebolo také ako predtým,“ vysvetlila nedávno dôvody, pre ktoré si nechala zväčšiť poprsie. Zákrok spred dvoch desaťročí však neľutuje: „Nikdy som nemala bujný dekolt – vždy hovorím, že museli pre mňa vyrobiť menšie implantáty, ale chcela som naspäť pôvodný tvar. Šaty mi sedia a vyzerajú lepšie. Bol to dobrý ťah.“ Dnes hollywoodskej kráske zdobí tvár zopár prirodzených vrások a plastikám sa údajne oblúkom vyhýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu