Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Našpúlená kráska: Mala pery ako kapor – po rokoch sú fuč!

Lisa Rinna bola vďaka nafúknutým perám vždy neprehliadnuteľná Zobraziť galériu (6)
Lisa Rinna bola vďaka nafúknutým perám vždy neprehliadnuteľná

LOS ANGELES – Konečne im dala zbohom! Hoci nafúknuté ústa sa pre túto hollywoodsku divu stali už pred desaťročiami akýmsi poznávacím znamením, nakoniec predsa len vyhral zdravý rozum. Lisa Rinna (47) totiž výsmech okolia už nezvládala. Nevydarenú reťaz plastík tak vyriešila svojsky – ďalším zákrokom!

Zväčšovala ich celé štvrťstoročie, no predsa sa jej zunovali! Ako americká herečka priznala v rozhovore pre magazín People, prvú silikónovú dávku si do svojich pier nechala aplikovať už v roku 1986. Odvtedy jej ústa nadobudli priam neprirodzené rozmery, čo fanúšikovia Lise dali neraz naozaj tvrdo pocítiť. Aj kvôli tomu si takmer 50-ročná kráska nedávno povedala dosť – opäť si ľahla pod skalpel a hornú peru prikázala zmenšiť!

„Moje ústa začali určovať, kto vlastne som. To mi prekážalo,“ zdôvodnila rozhodnutie, vďaka ktorému táto časť tváre u nej nadobudla opäť prirodzenejší tvar. Ako však Lisa zároveň dodala, na všetko sa odhodlala najmä kvôli vlastným vnútorným pocitom: „Je mi jedno, čo si ľudia myslia. Urobila som to pre seba.“

Niekdajšia hviezda seriálu Melrose Place spomínanú redukciu pier podstúpila síce už 26. augusta, rekonvalescencia však potrvá minimálne pol roka. Prvé výsledky na svoje prekvapenie vraj pocítila okamžite – ústa nie sú viac nafúknuté ani hrčkavé. „Sú úplne hladké,“ neskrývala nadšenie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu