Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Stlačené vnady, bradavky v pozore: Chcelo by to väčšiu veľkosť aj mejkap!

Nenalíčená Lisa Rinna v pritesnom tope pretŕčala stlačené prsia aj bradavky. Zobraziť galériu (9)
Nenalíčená Lisa Rinna v pritesnom tope pretŕčala stlačené prsia aj bradavky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Prsia sa jej derú z výstrihu! Hoci Lisa Rinna už čochvíľa oslávi okrúhle päťdesiate narodeniny, stále si udržiava bezchybnú figúru. Darí sa jej to aj vďaka pravidelným lekciám jogy, na ktoré volí obtiahnuté športové oblečenie. To jej sedí ako uliate s výnimkou natrieskaného dekoltu s presvitajúcimi bradavkami.

Prsia uväznené v tesnom tope! Je prirodzené, že každá dáma nielen zo sveta šoubiznisu uprednostňuje pri cvičení pohodlie. Zdá sa však, že Lisa Rinna pri nákupe ružového outfitu celkom neodhadla svoju výbavu v oblasti hrudníka. Keď si tento týždeň vykračovala s karimatkou pod pazuchou z jogy, okamžite vzbudila pozornosť všetkých paparazzov. K nenalíčenej tvári totiž pridala bonus v podobe stlačených predností.

Niet najmenších pochýb, že hviezda seriálu Melrose Place má na svoj vek priam ukážkovú postavičku. Tú podčiarkli najmä čierne legínsy, v ktorých vynikli jej štíhle nohy. V prípade vrchného dielu však herečka mohla zvoliť celkom iný strih alebo aspoň väčšiu veľkosť. Príliš malé košíky všitej podprsenky jej vnadám vôbec nesvedčili.

Okrem vztýčených bradaviek Lisa predviedla pleť bez mejkapu, ktorú si maskovala veľkými slnečnými okuliarmi. Tie však nezakryli drobné fliačky, čo v konečnom dôsledku prezradilo brunetkin skutočný vek. Prostredníctvom Twitteru pritom Lisa rozdáva návody krásy ostatným fanúšičkam. „Dámy, nezabudnite sa o seba starať, aby ste sa mohli starať o vaše deti a manžela. To je ten kľúč. Nájdite spôsoby, ako relaxovať a rozmaznávajte sa,“ napísala na svoj profil tento týždeň. Sama sa týchto rád zrejme drží do bodky, no nie vždy jej úsilie dopadne na výbornú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu