Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Najhoršie FOTO hviezdy z Melrose Place: Zostarnutá plastiková hrôza!

Lisa Rinna si vyskúšala podobu slávnej Marilyn Monroe, no vyzerala pri tom hrôzostrašne. Zobraziť galériu (9)
Lisa Rinna si vyskúšala podobu slávnej Marilyn Monroe, no vyzerala pri tom hrôzostrašne. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Horšie už vyzerať ani nemôže! Lisa Rinna (49) patrí do kategórie herečiek, ktoré viac než úspech v Hollywoode zviditeľnila láska k plastickým operáciám. Jej „kačací zobák“ namiesto pier nie je novinkou, no na spôsob legendárnej Marilyn Monroe vyznieva naozaj odstrašujúco. Americká hviezda v nevydarenej premene zostarla na preplastikovanú vykopávku.

Od niekdajšej ikony má na míle ďaleko! Aj keď je Marilyn Monroe už desaťročia po smrti, neustále inšpiruje kolegyne zo sveta kinematografie, ktoré sa štylizujú do podoby jej vernej kópie. Uplynulú sobotu sa o niečo podobné pokúsila Lisa Rinna z kultového seriálu Melrose Place. Na rozdiel od svojho idolu však zanechávala vyžitý a príliš vyumelkovaný dojem.

„Išla som na blond. Uvidíme, či sa blondínky bavia lepšie,“ okomentovala seriálová hviezda záber, ktorý včera zverejnila prostredníctvom sociálnej siete Instagram. S privretými očami a parochňou na hlave vynaložila toľké úsilie pri pózovaní, až jej navreli šľachy na krku. Príliš veľké lákadlo však nepredstavujú ani jej umelé riasy či narúžované pery. Tie totiž prešli viacerými zákrokmi a ich nafúknutá verzia pôsobí nanajvýš neprirodzene. Zvlnené lokne a prehnaný mejkap Lise opticky pridal nemálo rokov.

Takmer päťdesiatnička sa uleteného fotenia nezúčastnila náhodou. Ide totiž o súčasť nakrúcania reality šou s názvom Sing Your Face Off, v ktorej si všetky súťažiace celebrity vyskúšali identitu Marilyn na vlastnej koži. V prípade Lisy však rozhodne nešlo o pozitívnu zmenu, práve naopak.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu