Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Televízna hviezda pred 50-tkou: Veľká hlava, útle telo a bradavky von!

Lisa Rinna bez ostychu vystavila vnady pod priehľadnou látkou. Zobraziť galériu (9)
Lisa Rinna bez ostychu vystavila vnady pod priehľadnou látkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS – Keď sa blyslo, bolo vidieť všetko! Napriek tomu, že Lisa Rinna (48) už onedlho prekročí prah päťdesiatky, do starého železa samu seba zaradiť odmieta. V spoločnosti totiž stále neváha ukázať viac, ako sa na slušnú dámu patrí. Bez bielizne nedávno pretŕčala vztýčené bradavky.

Duchom nestarne! Výsada ukazovať poprsie v zrelom veku pod priehľadným materiálom ešte donedávna patrila Sharon Stone. V jej šľapajách však kráča už aj kolegyňa Lisa Rinna, ktorá sa na našich televíznych obrazovkách zviditeľnila najmä vďaka seriálu Melrose Place. Odvtedy síce ubehli už takmer dve desaťročia, brunetka si však pribúdajúce roky nepripúšťa.

Priliehavé čierne minišaty s nastaviteľnými ramienkami, žiadna podprsenka ani šperky – v takomto stylingu si Lisa počas uplynulého víkendu odskočila na párty do Las Vegas. Hoci išlo o pomerne jednoduchý outfit, na červenom koberci sa vďaka blýskajúcim fotoaparátom dostalo k slovu aj jej poprsie. Bradavky pod priesvitnou látkou boli doslova neprehliadnuteľné.

Seriálová hviezda si aj tesne pred päťdesiatkou na svoju figúru očividne dáva obrovský pozor. S diétami by to však príliš preháňať nemala. Šaty jej postavu obopli tak tesne, až z diaľky pôsobila ako vychudnutá tínedžerka. V kombinácii s našuchoreným účesom jej hlava zas vyzerala neúmerne veľká. Vyziabnutosť sa teda ani v jej prípade rozhodne nevypláca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu