Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda z Melrose Place opäť ako káčer: Po zákroku špúli nafúknuté pery!

Lisa Rinna je so zväčšovaním pier opäť tam, kde pred rokmi - v nafúknutom štádiu hodnom káčera. Zobraziť galériu (10)
Lisa Rinna je so zväčšovaním pier opäť tam, kde pred rokmi - v nafúknutom štádiu hodnom káčera. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Opäť v starých koľajách! O herečke menom Lisa Rinna (49) je známe, že zväčšovaniu pier zasvätila viac než polovicu svojho doterajšieho života. Pred vyše dvomi rokmi sa síce túto mániu pokúsila zvrátiť, sfúknuté pery ju však pomerne rýchlo omrzeli. Odvtedy podstúpila ďalšie zákroky a v oblasti úst začína pripomínať káčera Donalda.

Znova napichané! Tak vyznievajú pery Lisy Rinny, ktorá sa ich vypĺňaním stala doslova posadnutá. Odkedy vstúpila do sveta šoubiznisu, kozmetické salóny a kliniky plastickej chirurgie navštívila nespočetnekrát. Ešte v roku 2010 sa pritom zdalo, že jej úchylke odzvonilo. Televízna hviezda známa zo seriálu Melrose Plase totiž podstúpila redukciu pier a chcela sa vydať cestou prirodzenosti. S odstupom času je však u nej všetko po starom.

Paparazzi zachytili tvár amerických obrazoviek tento týždeň, keď sa premávala v losangelských uliciach. V ležérnom čiernom outfite sa pokúšala svoju identitu maskovať veľkými slnečnými okuliarmi, no jej nedávno zväčšené pery objektívom neušli. Drastickou zmenou prešla najmä jej vrchná pera, vďaka ktorej Lisa pôsobí dojmom, akoby sa chcela stať mladšou kópiou mamy Sylvestera Stalloneho. Aj veteránka Jackie Stallone má také veľké ústa, že jej zaberajú takmer polovicu tváre a každému okamžite udrú do očí.

Napriek tomu, že Lisa sa nikdy netajila láskou k plastickým operáciám, dokázala na svet priviesť dve ratolesti a nezdráha sa ani charitatívnych projektov. Na Štedrý deň pomáhala so servírovaním jedla pre bezdomovcov a sviatky strávila v kruhu najbližšej rodiny. „Pešia túra s manželíkom, nádherný deň v LA,“ pochválila sa svojim nasledovníkom v sieti Twitter. Fanatička do športu, kolagénu a botulotoxínu tak zjavne aspoň na rodinný život nedá dopustiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu