Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vychytená Banášová: Adela, toto ti môže vážne uškodiť!

Adela Banášová. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová.

BRATISLAVA – Vyskočí z každej konzervy! Televízna jeseň prinesie staré dobré ťažiskové projekty, novinky, ale hlavne Adelu Banášovú (29), Adelu Banášovú a Adelu Banášovú... Od moderátorky si diváci oddýchnu asi len v sobotu. To však tiež nie je až také isté! Neuškodí to jej popularite?

Pripravte sa na extra porciu! Po prázdninách vás bude celé dni sprevádzať mediálnym svetom Adela Banášová. Jej výskyt bude taký častý, že to možno neprežijú ani jej verní fanúšikovia. Po každodennej rannej šou v rádiu by sa totiž mala objavovať štyrikrát do týždňa vo svojej vlastnej talkšou. A to nie je všetko! V nedeľu a v pondelok bude z porotcovskej pozície hodnotiť súťažiacich v markizáckej Talentmánii.

Nie je to už priveľa? „Nemyslím si. Kto nejde z jednej šou do druhej? To je normálne. Sú aj ľudia, čo sú denne na obraze, napríklad v správach. Ja robím len projekty,“ bráni sa Adela. Dokonca nerieši ani to, že by sa jej mohli ľudia prejesť. „A čo mám robiť, keď to ľuďom vadí? Veď ja len chodím do roboty,“ povedala nám moderátorka.

Diváci však môžu veľmi ľahko nadobudnúť pocit, že Banášovú budú počuť, či vidieť, naozaj vždy a všade. Zatiaľ to vyzerá tak, že v éteri alebo na obrazovke nebude okrem soboty program, kde by sa nevyskytovala. Ale aj vtedy budú určite vysielané rôzne upútavky, reprízy, či reklamy na jej relácie.

Myslíte si, že prílišná medializácia Adele uškodí? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu