Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Najbohatšia moderátorka Banášová: S Modrovským si užívajú za pár eur!

Adela Banášová s Petrom Modrovským Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová s Petrom Modrovským

BRATISLAVA/ŠTERNBERK – Hoci netrpí finančnými suchotami, namiesto okázalého luxusu uprednostní štandard! Moderátorka Adela Banášová (29) totiž odštartovala spolu s partnerom Petrom Modrovským dovolenkovanie v šetrnom duchu.

Za sebou má najvychytenejšie televízne programy, firmy jej platia závratné sumy za to, aby im odmoderovala akciu, a v Markíze jej vraj už chystajú vlastnú šou. Napriek tomu, že sa majetok Adely Banášovej počíta v desaťtisícoch eur, na luxusné exotické dovolenky si s Petrom Modrovským nepotrpí. Prepychové apartmány a pláže s bielym pieskom sú jej cudzie.

„Momentálne cestujeme po Morave,“ povedal nám plavovláskin priateľ – tanečník Peter Modrovský. Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, pred pár dňami navštívili jeho známych v Čechách, kde ako malý chlapec istý čas vyrastal. Od našich západných susedov si to zamilovaný párik namieri na juh - k Jadranskému moru. „Ideme na niekoľko dní do Chorvátska,“ povedal topkám tanečník.

Zaujímavé je, že celková cena tohto približne dvojtýždňového výletu sa môže vyšplhať do výšky maximálne 1 500 € pre 2 osoby. To je v porovnaní s tým, koľko zarába Adela, veľmi smiešna suma. Veď iba za jednu moderovačku pre súkromnú spoločnosť údajne berie zhruba 2 000 €. Nuž, Banášová si to zjavne vie zariadiť. Veď aj minulý rok zvolila s Petrom úspornejšiu formu dovolenky. Dvojica totiž tiež cestovala po Európe autom.

Inšpirujte sa tipmi na exotickú letnú dovolenku:

LUXUSNÁ PLACHETNICA NA LETO

KEŇA: ÚTOČISKO PRE TURISTOV

ČAROVNÉ MIESTA V URUGUAJI

NEZABUDNUTEĽNÝ OSTROV SAN ANDRES

EXOTICKÁ DOVOLENKA NA SÚKROMNOM OSTROVE

NA SAN SEBASTIAN NEZABUDNETE

SUPER JACHTA UKRÝVA VÝKONNÉ KUPÉ

SURFERSKÝ POKLAD NA FILIPÍNACH

RAJ PRE POTÁPAČOV

Romantická zátoka Matauri – pýcha Nového Zélandu



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu