Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Banášová prekvapuje: Alkohol a holé prsia!

Adela Banášová má na festival zaujímavé spomienky. Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová má na festival zaujímavé spomienky.

BRATISLAVA – Tak toto by ste na ňu nepovedali! Adela Banášová (28) sa verejne priznala k poriadnemu prešľapu. Na jednom z letných festivalov v minulosti tak žúrovala, že na druhý deň mala problém odviesť svoju prácu moderátorky. Prezradila dokonca aj to, kde by sa objavila hore bez!

Predsa sa vie odviazať! Adela Banášová pôsobí ako veľmi seriózna osoba. Nahráva tomu aj fakt, že letné festivaly nie sú jej obľúbenou zábavou. Jedno takéto podujatie však kedysi moderovala so svojím kolegom Sajfom. A nedopadlo to najlepšie!

„Veľmi sme žúrovali a mne bolo tak zle, že som na druhý deň moderovala len polovicou svojej existencie,“ priznala sa vo včerajšom vysielaní svojej šou. A Sajfa nemohol nechať túto tému bez komentára. „Vtedy to bola sranda. Vtrhol nám do izby jeden člen kapely Horkýže Slíže, ale to neviem, či si vtedy bola pri vedomí,“ strieľal si z Adely.

Alkoholový záťah však nebol jediným prekvapujúcim priznaním známej moderátorky. Zvyčajne cudná Banášová si dokonca „virtuálne“ strhávala podprsenku. „Jáj, akoby som tam bola... Niekomu na pleciach a hore bez,“ zasnívala sa pri spomínaní na legendárny Woodstock. Ten je do dejín zapísaný ako protest proti vojne vo Vietname, ale zároveň je spojený s mäkkými drogami a neviazaným sexom.

Topky.sk sa snažili s Adelou po skončení vysielania v rádiu skontaktovať, zatiaľ nám však na naše otázky k tejto téme neodpovedala.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu