Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Modrovský nabonzoval na Adelu: Hysterčila a robila scény!

Adela Banášová nebola Petrovou účasťou v Let’s Dance nadšená. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová nebola Petrovou účasťou v Let’s Dance nadšená.

BRATISLAVA – Nie vždy je to v ich vzťahu ružové! Ako sa topky.sk dozvedeli, medzi tanečníkom Petrom Modrovským (26) a jeho partnerkou Adelou Banášovou (28) to občas škrípe. Kvôli čomu naposledy populárna moderátorka vyvádzala?

Zaujímavá situácia! Včera hostili Matej Sajfa Cifra a Adela Banášová vo svojej rannej relácii Petra Modrovského a Nelu Pociskovú. Témou totiž bolo Let´s Dance 4. Moderátorka pri tejto príležitosti prezradila, že z účasti svojho partnera v tanečnej šou mala strach. Obávala sa, že budú málo spolu. Modrovský následne  doplnil plavovláskine slová vyjadrením, že to s ňou vtedy nemal ľahké. „To boli také hysáky. Úplne šialené scény mi robila,“ povedal v utorok Peter do rozhlasového éteru.

Topky.sk chceli o tomto mileneckom konflikte vedieť viac. Oslovili sme preto Modrovského. „No, až také scény to neboli,“ snažil sa tanečník zmierniť celú situáciu niekoľko hodín po skončení vysielania. „U nich v rádiu sa skrátka nedá rozprávať vážne,“ argumentoval ďalej Modrovský, ktorý však nakoniec predsa len priznal, že isté problémy s Banášovou mali. Pravdou je, že Adela už skrátka vedela, čo obnáša Let’s Dance pre tanečníkov. Bála sa, že budeme mať na seba málo času,“ priblížil nám príčinu, kvôli ktorej medzi nimi nastala výmena názorov. O nič tragické vraj nešlo.

Zaujímavé však je, že ani po skončení markizáckej šou spolu nebudú partneri tráviť príliš veľa času. Petra sme sa totiž spýtali, či pred Adelinými moderátorskými povinnosťami v Talentmanii stihnú ísť na spoločnú dovolenku. „Vôbec neviem, aké má rozvrhy a čo bude riešiť. Ja sa teraz venujem tanečnej akadémii Dansovia,“ povedal nám. Na záver však podotkol, že dúfa, že si doprajú nejaký letný romantický výlet. Tak im to snáď vyjde.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu