Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Podzámska odkopla po 2 rokoch milenca: Môže za to Chren?!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (8)
Elena Podzámska

BRATISLAVA – Jeden vzťah sa skončil pred pár dňami, s druhým to nevyzerá ružovo! A za všetko môže Let´s Dance! Priateľ Eleny Podzámskej (38), kameraman Mário Ondriš, potvrdil, že sa s herečkou po zhruba dvojročnom vzťahu rozišli. Príčinou môže byť tanečník Matej Chren (28), ktorý k nej má až podozrivo blízko.

Všetko sa zbehlo naozaj rýchlo! Ešte pred dvomi týždňami objímal vypadnutú herečku Elenu Podzámsku priateľ Mário Ondriš. Sladké bozky a slová útechy však už vtedy zrejme neboli úprimné. Iba týždeň nato totiž pár potvrdil, že ich vzťah stroskotal.

„Rozišli sme sa. Mám pocit, že to mrzí mňa aj ju,“ povedal topkám Mário Ondriš, expriateľ Eleny Podzámskej. Keď sme sa ho pýtali na príčinu ukončenia dvojročného vzťahu, nechcel to komentovať. „Nebudem to konkretizovať,“ stráži si svoje súkromie herečkin bývalý.

V súvislosti s rozchodom spomínanej dvojice nás zaujímalo, či v tom má prsty Matej Chren – tanečný partner Podzámskej. „Dohodli sme sa, že to nebudeme riešiť. Nechcem, aby celé Slovensko vedelo, čo sa stalo,“ zahmlieval príčiny rozchodu Ondriš.

Celá vec je o to zamotanejšia, že Chren tvorí už osem rokov pár s tanečnicou Mirkou Kosorínovou. Tá si tiež všimla, že v jej vzťahu s Matejom nie je niečo v poriadku. Ako priznáva, Elenu má v zuboch. „Keby som nežiarlila, tak by to nebolo normálne. Mateja mám rada a nie je mi ľahostajný,“ povedala topkám.

Nečudo, že ju to celé štve. Veď aj počas nedeľňajšieho prenosu si jej partner viac hrkútal s herečkou, než s ňou. Dokonca s Podzámskou strávili v Starej Tržnici osamote takmer celý polhodinový brejk, ktorý rozdeľoval program Let´s Dance a Horúčku nedeľňajšej noci. A Mirka bola zatiaľ v spoločnosti Patrície Vittekovej. „On je určite s ňou,“ smutne adresovala tanečnica tieto slová manželke známeho futbalistu.

Kosorínová však dúfa, že sa dostane čoskoro jej vzťah s Chrenom do starých koľají. „Snažíme sa to neriešiť. Berieme to tak, že je to celé šou a po jej skončení sa to dostane do normálu,“ pevne verí v nápravu partnerstva. Nechajme sa prekvapiť, či osemročný vzťah dvojice ustojí túto neľahkú situáciu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu