Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podzámska bola bez milenca a tajne vypisovala inému: Drahý, čo večer?!

Elena Podzámska si takto dohadovala rande Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska si takto dohadovala rande

BRATISLAVA – Elenu Podzámsku (38) sme počas priameho prenosu Let´s Dance 4 prichytili s mobilným telefónom v ruke. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si s úsmevom na tvári neesemeskovala s mužom, ktorý nie jej partnerom. Ako to herečka vysvetlila?

Aj keď herečka tvorí s kameramanom Máriom Ondrišom pár už viac ako dva roky, iní muži pre ňu nie sú tabu. S jedným sa dokonca stretla v nedeľu v noci po skončení priameho prenosu Let´s Dance. Ešte predtým, než tmavovláska opustila bratislavskú Starú tržnicu, totiž zaslala istému Albertovi takúto správu: „Drahý, nebudeš dnes večer v meste?“

Okamžite to vyvolalo špekulácie, či náhodou Eňa nemá milenecký pomer. Samotnej herečky sme sa preto spýtali na spomínaného muža. Ako nám Podzámska povedala, ide o jej dlhoročného známeho Alberta Vlka – režiséra, s ktorým spolupracovali aj na seriáli Odsúdené.

„Poznáme sa prakticky od detstva, je to taký náš rodinný kamarát,“ vysvetľovala herečka. „Dlho sme sa nevideli, tak sme sa stretli,“ dodala, pričom bolo na Pozdámskej hlase počuť, že jej stretnutie s Vlkom urobilo radosť. Aby však Elena vyvrátila možné dohady o tom, že má milenecký pomer, nezabudla dodať, že na spomínanom stretnutí v meste bola okrem nej a Alberta aj kamarátka, ktorú dokonca vzala na Let´s Dance. Tento trojlístok sa vraj v centre Bratislavy nezdržal dlho. Podzámskej partner si preto s najväčšou pravdepodobnosťou nemusí robiť starosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu