Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Penélope Cruz ako sexi milenka: Takto rozťahuje nohy!

Penélope Cruz Zobraziť galériu (10)
Penélope Cruz

LOS ANGELES - Španielsky temperament v divokej šou! Ten sa už opäť podarilo stelesniť Penélope Cruz (35), ktorá sa divákom predstaví v dráždivom outfite hodnom erotického salónu. Skutočnou čerešničkou sú však vzrušujúce tanečné kreácie - z jej ohybnosti vás môže príjemne zamraziť!

Krásavica z Pyrenejského polostrova sa už čoskoro blysne v úlohe zvodnej milenky. Tú stvárni v muzikálovej dráme Nine, ktorá divákom ponúkne nemálo šťavnatých okamihov. Pikantné sólo si totiž okrem Penélope vychutnali aj ďalšie hviezdy zvučných mien, pričom chýbať nebude ani menšie prekvapenie - herecký debut má vďaka tejto snímke za sebou už aj speváčka Fergie. A to rovno s postavou prostitútky!

Hlavná rola tentoraz prischla hercovi Danielovi Day-Lewisovi, ktorý pred kamerou rieši krízu stredného veku po boku hneď niekoľkých žien. Vrásky na čele mu totiž nerobí len manželka (Marion Cotillard), ale tiež múza jeho filmových výtvorov (Nicole Kidman), kostýmová dizajnérka (Judi Dench) a dokonca aj vlastná matka (Oscarová Sophia Loren).

Medzi najvýraznejšie krásky celej snímky patrí jednoznačne Penélope, ktorá si na vierohodnom podaní postavy milenky dala skutočne záležať. V tesnom korzete s čipkou nechala vyniknúť svojim bujným prsiam, no v hanbe nezostali ani jej dlhé nôžky v samodržiacich pančuchách. Tie totiž dokáže držať od seba tak, akoby sa tancu a gymnastike venovala odjakživa.

Hudobná šou má svoje korene na broadwayských doskách. Po prvýkrát bola odohraná v roku 1982 a o jej úspechoch svedčí aj päť ocenení. Verzia, ktorú pre strieborné plátno zrežíroval Rob Marshall, bude mať premiéru v Británií na 1. sviatok vianočný.





Viac o Muzíkale Nine sa dozviete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu