Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Silikóny má už aj Amy Winehouse! Ukázala ich celé - aj s bradavkami!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (9)
Amy Winehouse

LONDÝN - Zatúžila po kráse? Kontroverzná speváčka sa pred pár dňami zaradila medzi prominentné dámy, ktoré kvôli vylepšenému hrudníku ľahli chirurgovi pod skalpel. Amy Winehouse (26) je s výsledkom evidentne spokojná - prednosti vystavuje, kde sa dá!

Neudržateľné! Aj tak by sa dali opísať bujné vnady hudobnej hviezdy, ktoré si nedávno nechala urobiť za 35 tisíc libier. Amy sa momentálne pýši košíkmi veľkosti D a neskrýva patričnú hrdosť. Jej šatníku kraľujú hlboké výstrihy, ktoré občas fanúšikom ponúknu viac, ako by sa patrilo.

Britskú hudobníčku začiatkom týždňa zradil jeden z jej výstredných outfitov, keď opúšťala londýnsku reštauráciu Gaucho. V krátkej ružovej sukni vyzerala tradične ako slečna živiaca sa najstarším remeslom. Dojem priemernej šľapky ešte umocnila kvetinovým korzetom, z ktorého jej doslova vypadli prsia. Ťažkú hlavu si však z toho rozhodne nerobila - s obnaženým hrudníkom sa pred objektívmi paparazzov pretŕčala v šťavnatých pózach.

Silikóny má už aj
Zobraziť galériu (9)

Zaujímavosťou je, že len pár hodín predtým sa zúčastnila odovzdávania cien Q Awards v istom hoteli, kde spoločnosť robila svojej chránenkyni, len 13-ročnej Dionne Bromfield. Tá síce šťavnatý incident s odhalenými silikónmi nevidela, no bez pochyby sa o ňom dočítala vo všetkých bulvárnych plátkoch. Ak táto pikantná snaha zaujať má byť posolstvom, ktoré jej chce Amy pred štartom v šoubiznise odovzdať, jej kariéra možno skončí ešte skôr, ako sa vôbec rozbehne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu