Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pamela Anderson sa nezaprie: V minišatách vybehla na zjazdovku!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson (Zdroj: isifa)

MALIBU – To bola jazda! Normálni ľudia pri športovaní zväčša minišaty nenosia – Pamela Anderson (42) však medzi nich určite nepatrí! Po svahu sa preháňala v kratučkých minišatách, ktoré ponúkali viac ako dobrý výhľad – a to nielen na jej poprsie, ale i nohavičky. Pamela, Pamela, ty si ale necudnica!

To, že plážová hviezdička vie, ako na seba upútať pozornosť je viac než isté. Na odhaľovaní veľkej časti tela si dokázala vybudovať celú kariéru. A čo fungovalo pred desiatimi rokmi, nesklame ani dnes, pomyslela si zrejme Pamela, keď zo skrine vyťahovala ďalší model mini šatočiek. Zabaviť sa v nich išla na párty do Malibu.

Hostiteľ pre pozvaných pripravil vzhľadom na miesto konania nezvyčajnú zábavu – snowboardovanie na umelom snehu. Herečka, ktorú preslávila úloha C.J. Parkerovej v seriáli Baywatch okamžite nazula snowboardové topánky a poďho na zjazdovku. Ako však môžete vidieť, nešlo jej to veru „ako po masle“. Naopak, počas svojho šantenia potrebovala zopár pomocný rúk. A je to pochopiteľné. Veď Pamelinou doménou je skôr behanie po pláži, a nie snowboardistické kúsky na snehu.

Pamela Anderson sa nezaprie:
Zobraziť galériu (12)

Herečka si možno chcela športom oddýchnuť od problémov pri renovácii domu. Tie ju totiž veľmi ťažia a sú príčinou aj jej údajných finančných problémov. „Rozpočet som prekročila o tri milióny a sťahovať som sa mala už pred rokom!“ rozčuľovala sa kráska pred nedávnom. Snáď jej endorfíny, ktoré sa vylučujú počas fyzickej aktivity, pomohli dostať sa do lepšej náladičky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu