Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ako to robí?! Plochá Paris Hilton už opäť vyčarovala megaprsia!

Paris Hilton Zobraziť galériu (15)
Paris Hilton

LOS ANGELES - Raz ukáže chlapčenský hrudník, inokedy výstrih bohyne sexepílu. Hotelová dedička Paris Hilton (28) sa po čase pohrala s objemom svojich predností a výsledok je skutočne ohromujúci - takéto plné tvary ste u nej zrejme ešte nevideli!

Hollywoodska Barbie vytasila ženské zbrane tvrdého kalibru minulý týždeň pri príležitosti večere so svojím súčasným miláčikom Dougom Reinhardtom. Hoci sa prominentná dvojica tento rok na istý čas rozišla, momentálne je medzi nimi opäť všetko v najlepšom poriadku. Doug nedávno oslávil narodeniny a okrem luxusnej večere dostal ako darček poodhalený dekolt svojej partnerky. Môžete si byť istí, že v spomínaný večer nebol zďaleka jediný, kto od nej nedokázal odtrhnúť zrak!

Paris do reštaurácie Mr Chow dorazila v čiernych minišatách s niečím, čomu sa hovorí poriadne hlboký výstrih. Hoci ten jej zdobil diamantový náhrdelník, skutočným šperkom bolo tentoraz jej bujné poprsie. Pozornosť, ktorú si ním podnikavá blondínka vyslúžila, bola o to väčšia, že jej outfity bežne vypĺňajú nevábne "lentilky".

Tajomstvo Parisiných predností je verejnosti síce dobre známe, no v tomto prípade pôsobí doslova neuveriteľne. Na to, aby žena dokázala zväčšiť svoj objem pŕs o minimálne tri veľkosti bez zásahu plastického chirurga, totiž rozhodne nestačí obyčajná push-up podprsenka. Tú svoju si televízna hviezda navrhla sama a jej výsledný efekt si nevie vynachváliť. "V mojej línii spodnej bielizne mám podprsenku, ktorú som navrhla pre dievčatá s plochým hrudníkom - urobí vaše prsia obrovskými! Ľudia si dokonca myslia, že sú to umelé prsia," prezradila ešte v roku 2007 pre magazín OK! Ktovie, či vo veľkosti smerom nahor už našla svoju hranicu - to najlepšie z jej výstrihov nás možno stále ešte len čaká.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu