Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kate Moss prekvapila objemom: Z chlapčenskej hrude plné prsia!

Kate Moss Zobraziť galériu (11)
Kate Moss

LONDÝN - Plochý hrudník, s ktorým si vybudovala kariéru, je minulosťou! Aspoň tak sa javia najnovšie zábery Kate Moss (35) - ukázala na nich ženské tvary a prekvapivú nádielku vo výstrihu. Skončiť s modelingom pri takomto poprsí by bolo hotovým šialenstvom. Veď posúďte sami!

Hoci sa nachádza vo veku, kedy jej kolegyne vešajú kariéru modelky na klinec, ona na to nemá najmenší dôvod. Dôkazom sú fotografie zbrusu novej línie jej vlastnej módnej značky Topshop. Kate v nich totiž ukázala ďalší rozmer prirodzeného ženského sexepílu, ku ktorému neodmysliteľne patria pekne tvarované vnady. S tými musí byť zaručene spokojný aj jej súčasný partner Jamie Hince.

Britská kráska si zapózovala v hneď niekoľkých outfitoch, pričom okrem poprsia nechala vyniknúť aj svojim štíhlym nohám v sieťovaných pančuchách. Ako blondínka zažiarila nielen v trblietavej róbe s hlbokým výstrihom, ale aj v priliehavých čínskych šatách. O tých sa síce traduje, že svojim nositeľkám opticky zväčšujú prsia, no Kate takéto módne finty už rozhodne nepotrebuje.

Ak vás pri pohľade na jej zväčšené prednosti napadlo, že si ľahla chirurgovi pod skalpel, opak je pravdou. Kate sa pred fanúšikmi obhajuje svojím vekom a tvrdí, že za objemnejší hrudník vďačí prírode. Tej však , rovnako ako Paris Hilton, dopomáha vhodnou spodnou bielizňou: "Práve som začala nosiť podprsenky. Je to zázrak. Skvelé načasovanie pre moju kolekciu bielizne Topshop." Zdá sa, že nadchádzajúca kampaň v šteklivých súpravičkách bude hotovou pastvou pre oči.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu