Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odvážna švédska sexbomba: Rukou si šmátrala v rozkroku... Na pláži!

Victoria Silvstedt Zobraziť galériu (7)
Victoria Silvstedt

ST TROPEZ - Odhodila všetky zábrany! Bývalá playmate roka Victoria Silvstedt (35) zrejme nepotrebuje súkromie ani v tých najintímnejších chvíľach. Malé sexuálne dobrodružstvo si totiž nedávno dokázala vychutnať v bikinách pred zrakmi desiatok ľudí!

Rodáčka zo Švédska sa oddávala slnečným lúčom v spoločnosti neznámeho muža na Francúzskej riviére, ktorá tento rok patrí medzi najvychytenejšie dovolenkové destinácie celebrít. Victoria však naposledy okrem dlhých nôh a plného poprsia v dvojdielnych plavkách predviedla aj neuveriteľné erotické divadlo. Za bieleho dňa sa pravou rukou hladila v oblasti intímnych partií a neskôr zablúdila aj na svoje pekne tvarované pozadie. Na pláži sa v tej chvíli sotva našiel dovolenkár, ktorý by nebol presvedčený o tom, že táto kráska pred ním bez ostychu masturbuje!

Provokujúca blondínka svojím výstredným správaním vytŕča z radu už od čias dospievania. Vo veku 16 rokov sa spolu s desiatkou mužov v miestnom bare zúčastnila súťaže o najlepšie predstieraný orgazmus. Z rozhodne vzrušujúceho večera si vtedy odniesla zbrusu nový televízor. V očiach svojej matky sa však zahrala na neviniatko a povedala jej, že výhra pochádza z hry bingo.

Victoria svoju povahu exhibicionistky zúžitkovala aj v ďalšej kariére. Po tom, čo padla do oka Hughovi Hefnerovi, sa jej obnažené krivky objavili v najznámejšom pánskom magazíne a u čitateľov zabodovali. Švédka sa stala playmate mesiaca i playmate roka a začali sa jej sypať ponuky aj z iných renomovaných časopisov. Takisto ju oslovili módne domy - na móle predvádzala modely od takých návrhárov, akými sú Valentino, Giorgio Armani, či Christian Dior.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu