Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Švédska sexbomba v bikinách: Vystrčila ritku aj botoxové pery!

Victoria Silvstedt v bikinách Zobraziť galériu (8)
Victoria Silvstedt v bikinách (Zdroj: Twitter)

FLORIDA – Na pláži aj počas vianočných sviatkov! Ak chcú celebrity stráviť záver roka štýlovo, majú len dve možnosti – lyžiarske stredisko alebo prímorský rezort. Práve k druhému variantu sa priklonila aj plastiková milovníčka slnečných lúčov. Takto sa Victoria Silvstedt (37) pretŕčala v bikinách!

Predvádzanie sa jej ide na jednotku! Zdá sa, že v prípade Victorie Silvstedt padol život pod strechou Hugha Hefnera naozaj na úrodnú pôdu. Bývalú playmate totiž blondínka v sebe nezaprie ani v súkromí. Len čo sa v miniatúrnych kúskoch oblečenia dostane do záberu, už strúha jednu pózu za druhou!

Vystrčiť zadoček, našpúliť pery, vypnúť hruď – tohto hesla  sa modelka držala aj počas tohtoročných Vianoc. Sviatočné dni totiž strávila na slnkom zaliatej miamskej pláži. A o pohľad na takýto dovolenkový raj neukrátila ani svojich nasledovníkov v sieti Twitter.

„Milujem ten výhľad... aký úžasný deň... krásne sviatky všetkým,“ rozplývala sa vo svojom komentári pod šteklivou fotografiou v bielych bikinách. A hoci by sa na balkóne hotelovej izby mohla pokojne zaobísť aj bez mejkapu, neodpustila si ani len cukríkovo ružový lesk na perách. Celkový dojem z jej grimasy tým však nevylepšila, práve naopak. Namiesto zmyselnej sexice pôsobila ako umelý kapor!

Victoria Silvstedt v bikinách
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu