Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Švédska sexbomba v priehľadných bikinách: Ukázala všetko!

Victoria Silvstedt v provokatívnych bikinách nechtiac odhalila aj to, čo nosí pod nimi. Zobraziť galériu (10)
Victoria Silvstedt v provokatívnych bikinách nechtiac odhalila aj to, čo nosí pod nimi. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Neprehliadnuteľná za každú cenu! Hoci krivky Victorie Silvstedt (38) sú jej obdivovateľom dôverne známe, poriadny rozruch dokážu vyvolať aj počas celkom obyčajného dňa na pláži. Stačí, aby si silikónová blondínka omočila biele bikiny. Spod tenkého materiálu cez víkend presvitalo aj to, čo nemalo.

Jej poslaním je provokovať! Aj keď sa Victoria Silvstedt kedysi uchádzala o trofej v podobe korunky a šerpy na prestížnych súťažiach krásy, dnes ju mužskí fanúšikovia poznajú skôr ako vyumelkovanú glamour modelku, ktorá sa pred objektívmi neostýcha. O pikantné fotografie pritom nemajú núdzu ani paparazzovia, ktorí na ňu striehnu v blízkosti morských vĺn. Naposledy obišli s úlovkom presvitajúceho rozkroku.

Švédska rodáčka vyhriate pláže doslova miluje, a preto si svoje prirodzené opálenie predlžuje v pravidelných intervaloch. Cez víkend zamierila do Miami, kde nahodila odvážne biele plavky. Tie mali na vrchnom diele materiálu dosť a vôbec nepresvitali. Úplne inak však dopadol spodný diel po namočení. Spod neho totiž vykúkala pokožka tých najintímnejších partií.

Aj keď sa Victoria považuje za relatívne známu celebritu, nedávno sa prepracovala na prehliadku módneho domu Tommy Hilfiger. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa vedenie nerozhodlo vylúčiť z diváckych radov všetky áčkové osobnosti. A dôvod? Odevná značka chcela upriamiť pozornosť na módu a nie pozlátku naokolo. Ako sa teda zdá, švédska sexica medzi áčkové celebrity zatiaľ nepatrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu