Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantná galéria: Nahá Milla Jovovich ukázala intímne partie - aj rozkrok!

Milla Jovovich Zobraziť galériu (17)
Milla Jovovich

LOS ANGELES - Po tretej svadbe sa stala ešte dráždivejšou! Americká herečka a modelka Milla Jovovich (33) pred objektívom vyšla s kožou na trh a pre fanúšikov obnažila nielen telo, ale aj dušu - neuveriteľné množstvo emócii dokázala vyjadriť "iba" svojou nahotou. Úplnou!

Hoci si mnohí mysleli, že rodáčka z Ukrajiny sa po uzavretí manželstva s režisérom Paulom Andersonom bude v médiách presadzovať o niečo zdržanlivejšie, opak sa stal pravdou. Milla sa objaví v jesennom, tento rok už v poradí dvanástom, vydaní magazínu Purple na záberoch, ktoré zrejme predčili aj očakávania samotnej redakcie. Tá totiž požiadala o zachytenie herečkinej intímnej stránky. Tomuto želaniu nemohol vyhovieť lepšie nik iný, ako jej bývalý milenec a fotograf Mario Sorrenti. Ten svoju úlohu splnil naozaj do bodky.

Výsledkom fotenia sú šteklivé čiernobiele fotografie, na ktorých Milla v Evinom rúchu ukázala svoju nehu, bezbrannosť, romantické črty, sexepíl, no predovšetkým obrovskú vášeň. Tá by sa v miestnosti s jednoduchými kulisami v podobe paplóna a škatúľ dala doslova krájať. Šoubiznisová hviezda totiž odhodila všetky zábrany a zapózovala si tak, ako ju príroda stvorila - s malými prsiami, vystrčeným zadočkom a "tajomstvom" medzi nohami...

Pikantná galéria: Nahá Milla
Zobraziť galériu (17)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu