Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Švédska sexica provokovala v šortkách: Ups, ale kde nechala nohavičky?

Švédska sexbomba Victoria Silvstedt pod šortkami bielizeň nenosí. Zobraziť galériu (11)
Švédska sexbomba Victoria Silvstedt pod šortkami bielizeň nenosí. (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Leto si treba vychutnávať naostro! Tohto hesla sa očividne drží aj bývalá playmate Victoria Silvstedt (38), ktorá svoje vyumelkované telo najčastejšie predvádza v miniatúrnych bikinách. Cez víkend si však vyrazila do klubu a svojej dovolenkovej nálade nechala voľný priebeh. Spodná bielizeň tak zostala doma.

Svieži morský vánok dopraje aj intímnym partiám! Hoci sa odborníci zhodujú v tom, že vynechanie spodnej bielizne je v lete zdravšie, len máloktorá dáma si dokáže predstaviť kratučký outfit na holom tele. To však nie je prípad Victorie Silvstedt, ktorá k dovolenkovej výbave naozaj veľa nepotrebuje. Pri vystupovaní z člna včera ukázala, že sa bez nohavičiek rozhodne zaobíde. Paparazzov totiž nechala nazrieť pod svoje šortky.

Švédska sexbomba patrí medzi celebrity milujúce juhofrancúzske pobrežie. Počas roka sa síce zvykne opaľovať v letoviskách roztrúsených po svete, no prázdninové mesiace si so železnou pravidelnosťou vyhradí práve pre riviéru na starom kontinente. V nedeľu podvečer si z luxusnej jachty odskočila na pevninu a pri tejto príležitosti zvolila len čierny top a ultrakrátke biele nohavice. Tie si však pri opúšťaní motorového člna neustrážila a fotografom ponúkla výhľad priamo pod látku medzi nohami.

Victoria si na odhaľovaní svojich kriviek takpovediac vybudovala kariéru a renomé, takže podobné prešľapy jej vonkoncom neprekážajú. Sama o sebe však tvrdí, že dokáže okolie poriadne prekvapiť. „Nemôžem hovoriť za všetkých, ale ľudia od toho, ako vyzerám, očakávajú, že som totálne sprostá. Nie je nič lepšie ako pozerať na ich udivené tváre, keď si pomyslia: 'Bože, ona je vlastne celkom bystrá',“ pochválila sa v nedávnom interview pre magazín Stumped. O rozhovore s ňou tak zrejme sníva celý zástup vplyvných mužov, ktorí si u partnerky okrem zovňajšku zakladajú aj na schopnostiach viesť dialóg.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu