Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Madonna a Gaga v sexi bielizni: Pobili sa v priamom prenose!

Lady Gaga v súboji s Madonnou Zobraziť galériu (11)
Lady Gaga v súboji s Madonnou

NEW YORK - Scéna ako z erotických fantázií mnohých mužov! Dve blonďavé hudobné hviezdy nahodené do dráždivých súpravičiek sa ťahali za vlasy, chytali pod krk a zápasili ako na život a na smrť. Lady Gaga (23) s Madonnou (51) takéto divadlo predvádzala v programe vysielanom naživo!

Všetko sa to začalo celkom nevinne. Speváčky sa bok po boku objavili v šou Saturday Night Live, ktorú v Amerike svojim divákom pri televíznych obrazovkách pravidelne servíruje stanica NBC. Ako sexi dominy obe už na prvý pohľad zaujali predovšetkým skromnými outfitmi a odvážnymi čižmami nad kolená. Zatiaľ čo staršia hviezda zvolila bielizeň na štýl korzetu, Lady Gaga sa navliekla do svojich obľúbených bombarďákov. Spod tých jej tentoraz presvitali čierne tanga-nohavičky.

Mladšia z kolegýň začala spievať, pričom Madonna ju doprevádzala tancom s identickou choreografiou. Už po chvíli sa však medzi oboma dámami strhla bitka, v ktorej si išli vytrhať všetky vlasy, navzájom sa postrkovali a dokonca sa pokúšali jedna druhú zahrdúsiť. V súboji nechceli prestať ani po tom, čo si sadli v štúdiu na pohovku.

V skutočnosti však nešlo o žiaden násilný incident. Dramatická scéna bola súčasťou šou s názvom Deep Dish, ktorú v sobotu moderoval Kenan Thompson. Jeho úlohou bolo rozčertené speváčky zmieriť vzájomným bozkom. Ako sa však pery obidvoch blondínok približovali k sebe, strčil medzi ne hlavu a šťavnaté pusy z dvoch strán skončili na jeho lícach. Keď sa k nim pridal aj Kenanov kolega, situácia skončila hromadným muchlovaním na gauči. A tak napriek vekovému rozdielu jednej generácie a hrozivo vyzerajúcich následkoch si dámy stále vedia prísť na meno a vzťahy medzi nimi sú v najlepšom poriadku.







Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu