Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jedna noc, 5 outfitov! Lady Gaga prevetrala najväčšie katastrofy šatníka!

Lady Gaga Zobraziť galériu (10)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Tá to má ale ťažké! Američanka Lady Gaga (23) si tak zvykla šokovať svojimi nevkusnými módnymi kreáciami, že keď príde veľký večer, nevie sa rozhodnúť, ktorý kúsok v jej skrini je ten najotrasnejší. Naposledy dilemu vyriešila opäť po svojom - zobrala si až 5 outfitov. Samozrejme, jeden horší ako druhý!

 

 

 

Jedna noc, 5 outfitov!
Zobraziť galériu (10)
Speváčka veľkolepý večer odovzdávania cien MTV za najlepšie hudobné videá odštartovala pomerne konzervatívne. Zahalená od hlavy po päty dorazila na červený koberec v dlhých šatách až po krk vo viktoriánskom štýle. Na hlave mala čierny klobúk, tvár jej zdobila zlatá maska a celému zovňajšku dominovali veľké čierne perá. Lady Gaga zrejme rozprávkový seriál o Arabele nepozná, no medzi jej postavami by sa zaručene cítila ako doma.
Jedna noc, 5 outfitov!
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TASR)

Vo svojom typickom sexi kostýmčeku sa predstavila na pódiu so skladbou Paparazzi. Nevinne biela, vo vysokých čižmách, v bedrových nohavičkách a s odhaleným plochým bruškom. Tak ako ju poznáme, a predsa kontroverzná - Lady Gaga si ani tentoraz neodpustila dramatické vystúpenie a biely outfit v závere "poškvrnila" červenou tekutinou pripomínajúcu krv.

Jedna noc, 5 outfitov!
Zobraziť galériu (10)

To najšokujúcejšie, čo plánovala fanúšikom počas večera ukázať, prišlo počas preberania ocenení. Hudobná hviezda si ako Najlepší nováčik po svoju sošku prišla v červenej priehľadnej róbe z čipky. Na tom by nebolo nič čudné, keby vrstvy látky nezahaľovali aj jej tvár. Ako doplnok mala na hlave obrovskú korunu rovnakej farby, ktorú si aj s maskou sňala počas ďakovnej reči. V tej spomenula len Boha a svojich gejov.

Jedna noc, 5 outfitov!
Zobraziť galériu (10)

V zákulisí sa Lady Gaga ešte predviedla ako nevesta s gýčovou bižutériou a obrovským závojom. S cenou v ruke si tiež zapózovala v podivných body s vypchávkami, ale za to aspoň so slušným výstrihom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu