Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Japonské sado-maso: Nahá Gaga omotaná povrazom - s visiacimi prsiami!

Lady Gaga Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga

TOKIO - Tenké laná, kožené remene a bezbranná blondínka! Takejto zvrhlej fantázii nedávno popustili uzdu odborníci na módu v Japonsku, ktorí pri fotení nešetrili útlu Američanku Lady Gaga (23). Pripravte si žalúdky - toto "umenie" by sa zaručene uživilo aj na porno stránkach!

Populárna speváčka svoje obnažené telo prepožičala japonskej verzii mesačníka Vogue, ktorý sa venuje výlučne móde, životnému štýlu a dizajnu. Zdá sa, že jeho tvorcovia aj tentoraz dokázali spojiť všetky tri prvky na jednej sérii záberov, ale v o niečo drsnejšom prevedení, než na aké sme zvyknutí. Trend kožených korzetov, sadistických hier za dverami spálne a abstraktných šmúh farieb sa totiž (našťastie) u nás až tak veľmi neudomácnil. Zatiaľ.

Ústredným motívom celej spolupráce bola nečakane submisívna podoba hudobnej hviezdy. V Evinom rúchu sa síce nechala zviazať povrazmi, no svojím výrazom nenaznačuje, že by jej to príliš prekážalo. Prvé husle opäť hrali jej správne vyvinuté prsia, ktorých visiaca poloha balansuje medzi provokáciou a tvrdšou erotikou.

Japonské sado-maso: Nahá Gaga
Zobraziť galériu (8)

Lady Gaga sa zrejme stala nevyčerpateľným zdrojom inšpirácie umelcov za objektívom po celom svete. Tento pozoruhodný fenomén ste si možno všimli aj vy - každé jej fotenie je šokujúce a pohybuje sa na hranici, o ktorej si mnohí myslia, že by mala zostať neprekročená. Vždy nahá, ale zakaždým úplne inak. Neokukaná, zaujímavá a častokrát dokonca inšpirujúca. Tentoraz sme si však chuť predsa len nechali zájsť. Pre istotu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu