Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kam pozriete, samá parochňa - nahá Lady Gaga má jednu aj v rozkroku!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga

LOS ANGELES - Odkedy u mladej americkej speváčky vyšla najavo pravda o tom, čo v skutočnosti skrýva medzi nohami, záujem o jej obnažené krivky stúpa neuveriteľne prudkým tempom. Lady Gaga (23) si však svoje najintímnejšie miesto stráži ako oko v hlave - tentoraz si ho zakryla veľkým chumáčom!

Len čo hudobná hviezda vytrúbila svetu, že v nohavičkách nosí aj mužskú pýchu v podobe malého penisu, s ponukami na odvážne fotenia sa jej roztrhlo vrece. Tentoraz sa nechala zlákať módnym fotografom Mariom Testinom, ktorý ju zvečnil na stránkach amerického magazínu V a ukázal jej erotickú podobu opäť z iného uhla.

Lady Gaga na provokatívnych záberoch nemá na sebe nič okrem veľkej huňatej parochne siahajúcej až po prsia. Jej pokožka sa pýši nielen výrazným opálením (ktoré, samozrejme, nie je ani štipku prirodzené), ale aj tetovaním siahajúcim od chrbta až takmer po zadoček.

Snáď najzaujímavejším je však v jej prípade spôsob, akým si schovala svoje toľko diskutované prirodzenie - použila merkin, čiže parochňu, ktorú na oholené ohanbie používali prostitútky od 17. storočia. Vtedy však nešlo o nijakú módnu záležitosť. Dámy ľahkých mravov si ochlpenie odstraňovali, aby pred zákazníkmi zahladili stopy po syfilise. Hoci Lady Gaga s najväčšou pravdepodobnosťou žiadnou pohlavnou chorobou netrpí, na šteklivých záberoch jej pomôcka vyzerá celkom sexi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu