Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dramatický kolaps na pódiu: Madonna stratila vedomie!

Madonna Zobraziť galériu (6)
Madonna

SOFIA - Energickú šou premenila v hotovú drámu! Najúspešnejšia speváčka všetkých čias siahla až na samé dno svojich fyzických síl, čo sa jej vypomstilo priamo pred zrakmi tisícok fanúšikov. Vyšťavená Madonna (51) skolabovala na pódiu, kde ju rukami zachytil jeden z tanečníkov. V zákulisí však už také šťastie nemala!

Hoci imidž hudobnej hviezdy ide ruka v ruke aj s vypracovanou postavou a náročnými tréningmi, jej forma v poslednom období už zrejme nie je to, čo bývala. Dôkazom môžu byť jej nedávne narodeniny, ktoré sa tento rok zaobišli bez bujarých osláv. Viac ako chýbajúce divoké žúry však Madonninu slabnúcu kondíciu prezradilo vystúpenie v Bulharsku, na ktorom sa jej z ničoho nič zatmelo pred očami. A to hneď dvakrát!

Prvýkrát speváčka pocítila náhly závrat, keď spievala svoj známy hit s názvom Holiday. V tom čase však za ňou stál čokoládový tanečník, ktorému takpovediac skončila v náručí. Ten s ňou okamžite zatriasol, na čo veľmi rýchlo zareagovala a pokračovala v speve i choreografii.

Počas skladby Spanish Lesson však Madonna opustila javisko a podľa britského denníka The Sun cestou do zákulisia zamdlela. Keďže v tej chvíli jej nebol nikto nablízku, údajne sa vďaka krátkej strate vedomia zosunula na dlážku. Zdroj priamo z dejiska koncertu spomínanému plátku prezradil, že samotnú hviezdu celý incident dosť vystrašil: "Madge mala v zákulisí skutočné obavy. Musela si sadnúť a urobiť si medzi piesňami dlhšiu prestávku ako zvyčajne."

Napriek nepríjemným nevoľnostiam Madonna svoj koncert dokončila a posledné dve vystúpenia v Izraeli neodložila, pretože oddychovať plánuje až po definitívnom ukončení celosvetového turné Sticky & Sweet Tour. Ktovie, či však takýmto spôsobom svoje zdravie zbytočne nepodcenila. V kuloároch sa totiž povráva, že je úplne vyčerpaná a navyše anemická.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu