Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Miss Universe SR Mendrejová: Bude z nej moderátorka!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (5)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA – Zdá sa, že mení profesiu. Topky.sk sa dozvedeli, že novým pracovným nástrojom Denisy Mendrejovej (23) by sa mohol stať mikrofón. Má sa niektorá zo známych moderátoriek báť o svoje miesto?

Zmena je život! Týmto heslom sa v poslednej dobe zrejme riadi aj Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová. Nedávno sme informovali o tom, že pomerne radikálne zmenila farbu svojich vlasov a máme aj ďalšiu novinku.

Denisa by sa podľa našich informácií mala začať živiť aj moderovaním. „Robila som zopár akcií, ale nejakou profesionálnou moderátorkou určite nebudem,“ povedala nám s triezvym odhadom svojich možností modelka.

Žiadna z ostrieľaných moderátoriek veľkých televízií sa teda o svoj džob zatiaľ báť nemusí. Ako sme sa však dozvedeli, Mendrejová nadviazala spoluprácu s televíznou spoločnosťou, ktorá sa zaoberá módou a modelkami. „Áno, ideme do Viedne nakrúcať taký spot. Je tam veľká akcia, kde budem moderovať,“ priznala sa nakoniec k tejto práci. Snáď jej to pôjde lepšie ako "konkurentke" z modelingového prostredia Romane Škamlovej. Tá počas svojej moderátorskej premiéry na istej módnej šou pohorela.

Sledujte Topky TV: Denisa Mendrejová o svojom moderovaní.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu