Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zmena: Misska Mendrejová už nie je blondína! Čo alebo kto je za tým?

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (24)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA - Modelka a Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (23) zmenila farbu vlasov. Z výraznej blondínky je pekná tmavovláska. Topky.sk zisťovali, čo je za Denisinou premenou a ako sa s novým imidžom stotožnila.

S Denisou Mendrejovou sme sa uplynulý víkend stretli pri príležitosti finálového kastingu súťaže Supermodel of the World, ktorý zorganizovala. A takmer sme ju nespoznali! Namiesto blondínky nás vítala mladá žena, ktorá má hnedé vlasy s červeným nádychom. Prečo Denisa zmenila svoj imidž?

„Rozmýšľali sme s mojím kaderníkom, čo zmeníme. Chcela som byť trochu tmavšia, keď ide zima. No a poňali sme to trochu radikálnejšie,“ vysvetlila nám Denisa túto zmenu. A hoci ženy často menia účes kvôli mužom, Miss Universe tento motív popiera. „To určite nie, nie je žiadny nový chlap,“ povedala so smiechom.

My sme si po chvíli na Mendrejovej nový imidž zvykli a dobré odozvy dostala aj od dievčat, ktoré prišli na kasting. Ako je tom ale Denisa samotná? Stotožnila sa s tým, že už nie je blondína? „Cítim sa inak. Nemôžem povedať, že dobre, lebo na to nie som zvyknutá,“ prezradila nám úprimne. „Blond je blond,“ dodala s trochou nostalgie. A čo si myslíte vy?

 

Sledujte TopkyTV: Denisa Mendrejová o súťaži krásy, ktorú organizuje, a svojom novom imidži.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu