Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Mendrejovej návrat: V topánkach za 100 eur! A bez darčekov pre blízkych!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (10)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA/VIEDEŇ – Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (23) sa včera večer vrátila zo svetového finále súťaže krásy. Na viedenské letisko pricupkala v úplne nových topánkach. Darčeky pre blízkych jej ale chýbali. Žeby Denisa myslela len na seba?!

Denisa Mendrejová na finále Miss Universe na Bahamách neuspela, ale nezrútila sa z toho. „Nie som sklamaná, len prekvapená z víťazky,“ povedala nám. Na Schwechat priletela vysmiata a v dobrej nálade.

Ako vždy, Denisa bola nesmierne sexi. Prispeli k tomu aj luxusné topánky v zlatej farbe s poriadne vysokým podpätkom. „Sú nové, kúpila som si ich v Londýne,“ prezradila misska. Táto paráda ju vyšla si na sto eur (cca 3000 sk).

Reč však prišla aj na jednu nemilú udalosť. Zistili sme totiž, že Denisa z Bahám odchádzala bez darčekov pre svojich blízkych. No nie preto, že by na nich vôbec nemyslela. „Neviem, či mi tašku s darčekmi niekto ukradol, alebo si ju omylom vzala Poľka, s ktorou som bola na izbe. Nechcem nikoho obviňovať,“ trošku smutne povedala Denisa. Jej rodičia však boli hlavne radi, že sa im vrátila dcéra domov.

 

Sledujte TopkyTV: Denisa Mendrejová o zážitkoch na Miss Universe.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu