Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexice Mendrejová a Cifrová: Takto spolu šantili!

Eva Cifrová a Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (12)
Eva Cifrová a Denisa Mendrejová

NITRA – Odviazali sa! Úradujúca Miss Universe SR Denisa Mendrejová (23) a najznámejšia slovenská playmate Eva Cifrová (26) sa pred pár dňami nechali pri príležitosti otvorenia obchodu s luxusnými šperkmi strhnúť dobrou náladou. Namiesto slávnostného prestrihávania pásky sa ňou navzájom obmotávali.

Zvodné blondínky sme stretli na otvorení nového obchodného centra v Nitre. Dámy uviedli spolu s módnym návrhárom Andrejom Baraníkom do prevádzky predajňu šperkov a luxusných doplnkov. Pred slávnostným prestrihnutím pásky sa s ňou ešte dievčatá stihli vyblázniť. Obmotali si ju okolo hlavy a Denisa si dokonca zahryzla aj do mašle. „Bola uvoľnená atmosféra. Zabávali sme sa,“ povedala nám Mendrejová.

A keďže spolu s Cifrovou otvárali obchod so šperkmi, zaujímalo nás, aký má k nim vzťah. „Ku klenotom veľmi pozitívny, pretože si myslím, že dodajú celému outfitu alebo oblečeniu šmrnc,“ povedala nám Denisa. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, najdrahšie šperky na sebe mala počas nedávnej súťaže Miss World na Bahamách. Ich cena sa šplhala do výšky 80 tisíc € (približne 2 400 000 korún).

 

VIDEO: Otvorenie novej predajne so šperkami od Swarovského si Cifrová a Mendrejová užívali.

Foto: paparaci.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu