Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mendrejová: Na Miss Universe neuspela! Češka áno!

Denisa Mendrejová a Iveta Lutovská. Zobraziť galériu (7)
Denisa Mendrejová a Iveta Lutovská.

BAHAMY – Voľba Miss Universe 2009 je za nami! Ani napriek značnému sebavedomiu Denisa Mendrejová (23) nezaznamenala výraznejší úspech. Zato Česi sa z umiestnenia Ivety Lutovskej môžu naozaj radovať!

V noci porota na Bahamách rozhodla, že Miss Universe 2009 sa stala Stefania Fernándezová. Korunku novej kráľovnej krásy odovzdala predchádzajúca držiteľka tohto titulu a jej krajanka Dayana Mendozová.

Slovenská zástupkyňa Denisa Mendrejová sa nedostala ani do prvého užšieho finále, takzvanej Top pätnástky, hoci sama si trúfala na umiestnenie do desiatej priečky. Do Top 15 sa ale dostala finalistka našich susedov, Češka Iveta Lutovská.

Pätnástka krások sa následne predviedla v plavkách. Z tejto skupiny porota vybrala desať kandidátok, ktoré vyšli na mólo v šatách. Do konečnej finálovej päťky potom postúpili missky z Dominikánskej republiky, Venezuely, Kosova, Austrálie a Portorika, ktoré odpovedali na otázky porotcov. Prekvapením je, že finálová päťka bola tento rok bez zástupkyne USA.

Do "rozstrelu" o víťazku sa dostali miss Dominikánskej republiky a Venezuely. Venezuela, ktorej ženy sú podľa agentúry AP posadnuté krásou, získala titul Miss Universe šiesty krát v 58-ročnej histórii tejto súťaže. Miss Čína Wang Ťing-jao vyhlásili za Miss sympatia a thajská misska Chutima Durongdejová sa stala najfotogenickejšou miss.

Mnohým kráskam dali riadne zabrať náročné podmienky na Bahamách. Niektoré boli z niekoľkotýždňového pobytu dehydrované. Jewel Selverová, miss ostrovného štátu Turks a Caicos, musela dokonca odcestovať na zotavenie domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu