Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kollár: Na povrch vyplávali ďalšie zaujímavosti o jeho ženách a deťoch! Tají nejakého potomka?

Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár

BRATISLAVA – Ten sa ale nezdá! O podnikateľovi Borisovi Kollárovi (43) sa v posledných dňoch hovorí najmä v súvislosti s aférkami so ženami a deťmi, ktoré s nimi má. Topky.sk nedávno odhalili ďalšiu doposiaľ neznámu dámu, ktorá s ním má dieťa. Jej meno doteraz verejnosť nepoznala. A tak sa naskytla otázka: Tají nejakého ďalšieho potomka?

Boháčovi sa evidentne darí. A nielen v práci, ale aj čo sa rozširovania potomstva týka. Po nedávnom narodení jeho prvého syna Šimona, ktorého mu priviedla na svet bývalá priateľka tenistu Dominika Hrbatého Martina Štofaníková, vyplávala na povrch nová skutočnosť. A to, že ďalšia žena je s ním vraj tehotná. Tentokrát má byť tou šťastnou playmate Andrea Kanásová-Heringhová, ktorá je údajne v štvrtom mesiaci tehotenstva.

Na margo týchto udalostí sa topky.sk dozvedeli ďalšie zaujímavé informácie. Tie sa týkali boháčovej nemedializovanej milenky. Je otcom i ich spoločného dieťaťa. „Ide o východniarku Ivanu Barnovú, s ktorou má približne päť ročnú dcéru. Kollár sa o ňu aj dobre finančne postaral,“ dozvedeli sme od zdroja blízkeho mladej mamičke. Tá bola vraj v minulosti náhradníčkou v súťaži krásy.

Informácie naznačovali, že známy podnikateľ má ďalšie utajované dieťa. Preto sme sa ho spýtali, ako to teda je. „Ide o moju dcéru Natáliu. Je to stará vec. Už som ju aj párkrát v médiách spomenul. Ja som sa o svoje deti vždy postaral,“ tvrdil Kollár.

Jeden zásadný detail nám však na celej veci nesedel - meno matky jeho dcéry Natálie. V médiách sa totiž neustále rozprávalo o tom, že Natáliinou matkou je Monika Dragačová, pričom naše informácie hovorili o Ivane Barnovej. Tak sme sa boháča spýtali, ako to vlastne je. Ktorá z týchto dám je matkou jeho dcéry Natálie? Je v hre aj iná žena? „Dragačovú nepoznám. Neviem, kto to je. Ivana je Natáliina mama,“ priznal nám Boris, ktorý prezradil, že Natálka má dokonca aj jeho priezvisko.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu