Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Milionár Kollár ukázal prvého syna: Toto je on!

Kollárov syn Šimon Zobraziť galériu (7)
Kollárov syn Šimon (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Konečne sa dočkal aj mužského potomka! Podnikateľ Boris Kollár (43) má po troch dcérach už aj syna. Pred pár dňami mu ho porodila bývalá priateľka tenistu Dominika Hrbatého (31) Martina Štofaníková (28). V markizáckej Smotánke ukázal boháč prvé fotografie svojej ratolesti.

Syn známeho podnikateľa Borisa Kollára sa vypýtal na svet predčasne v ôsmom mesiaci tehotenstva. Po narodení vážil 2,70 kg. Ako boháč prezradil, pri pôrode bohužiaľ nebol. V tom čase sa totiž nachádzal mimo hlavného mesta.

„Dostal som sms, kde bolo napísané, že mám syna. Bol som 350 km od Bratislavy s dcérou Saškou. Preto som nemohol nikomu pomáhať ani pri ničom asistovať,“ priznal Kollár, ktorý prezradil aj to, že chcel, aby sa syn volal po ňom - Boris Kollár. To sa mu však nesplnilo. Matka Martina Štofaníková dala totiž synovi priezvisko po sebe. Ako Boris prezradil, syn sa teda celým menom volá Šimon Heliódor Štofaník.

Aj napriek tomu, že dieťa nemá Kollárovo meno, radosť z jeho narodenia mal boháč obrovskú. „Mám syna, konečne, prvého,“ s úsmevom priznal podnikateľ, ktorý vzápätí dodal: „Uznávam, že nie som štandardný otec, ale starám sa o deti štandardne.“



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu