Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kollárova partnerka zúri: Dožralo ju, že sa Borisovi narodilo dieťa s milenkou Štofaníkovou!

Boris Kollár a Petra Krištúfková Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár a Petra Krištúfková (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Do spoločnosti s jednou, do spálne s druhou! Milionár Boris Kollár (43) si to so ženami vie zariadiť. Zatiaľ, čo sa po večierkoch promenádoval s partnerkou Petrou Krištúfkovou (31), jeho utajovaná milenka Martina Štofaníková (28) čakala ich spoločné dieťa. Takéto riešenie vzťahov však nebolo pre boháča práve najšťastnejšie.

Dlhých osem mesiacov sa darilo Martine Štofaníkovej a milionárovi Borisovi Kollárovi tajiť, že spolu čakajú dieťa. Všetko sa však prevalilo po minulotýždňovom predčasnom narodení ich spoločného syna Šimona. Žiaľ, boháč si radosť zo šťastnej udalosti rozhodne nemôže plnohodnotne vychutnávať.

Vrásky na čele mu spôsobuje fakt, že Martina porodila už v ôsmom mesiaci tehotenstva a syn je momentálne v inkubátore. Na psychickej pohode mu rozhodne nepridáva ani to, čomu musí čeliť zo strany partnerky Petry Krištúfkovej, s ktorou má dcérku Ester. Potom, ako sa dozvedela, že čaká dieťa s inou, mu podľa našich informácií urobila poriadnu scénu. „Strašne zúrila a nadávala,“ prezrádza náš zdroj z Kollárovho okolia.

O Borisovom vzťahu k Petre je známe, že má pre ňu slabosť a nikdy na ňu nedá dopustiť. Ako matku druhorodenej dcéry Ester si ju Kollár rozmaznáva najviac spomedzi všetkých dám. V mediálnych kruhoch sa šepká, že práve Krištúfková má na neho veľký vplyv. Vraj má prsty aj v niektorých boháčových rozchodoch s inými ženami. Údajne stojí aj za rozpadom Kollárovho vzťahu s Lindou Rezešovou. Tieto dve dámy dokonca medzi sebou rozpútali mediálnu slovnú vojnu, z ktorej vyšla víťazne Krištúfková. Na rozdiel od Lindy sa totiž Boris stretáva naďalej práve s ňou.

Dvojicu sme v poslednom období vídali v spoločnosti až nápadne často. O to šokujúcejšia musela byť pre Krištúfkovú informácia, že Kollár má dieťa s expriateľkou tenistu Dominika Hrbatého. Keď sme chceli dať Petre priestor na vyjadrenie sa k tejto téme a zatelefonovali na číslo, kde bola vždy zastihnuteľná, z druhej strany slúchadla sa ozval mužský hlas. Keď sme si vypýtali Petru k telefónu, muž sa spýtal na to, odkiaľ voláme. Po zistení, že sme z médií, nás odbil slovami, že to je omyl.

Nech už teda vstrebávala Krištúfková informáciu o narodení Kollárovho syna akokoľvek, jedno je isté. V prípade, že nechce prísť o pravidelné finančné injekcie od milionára, nezostáva jej nič iné, iba sa nakoniec s tým všetkým vyrovnať.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu