Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Kollár na milenke Štofaníkovej a synovi nešetrí: Kúpil im byt za nehorázne prachy!

Boris Kollár a Martina Štofaníková Zobraziť galériu (9)
Boris Kollár a Martina Štofaníková

BRATISLAVA - Ani oni neprídu skrátka! Kráľovsky sa o nich postará! Len nedávno sa potvrdilo to, o čom sa šuškalo už dávno. Podnikateľ Boris Kolár (43) sa priznal k otcovstvu svojho prvorodeného syna, ktorého mu pred pár dňami porobila bývala priateľka Dominika Hrbatého Martina Štofaníková (28). Ako sa zdá, tehotenstvom sa brunetka pekne zabezpečila! Kollár jej totiž kúpil byt za takmer 12 miliónov.

Boris Kollár nedávno priznal, že je otec čerstvo narodeného syna Martiny Štofaníkovej. Po troch dievčatách sa tak podnikateľ konečne dočkal syna. Kollár vo včerajšej markizáckej Smotánke prezradil okrem iného aj to, ako sa o synovi dozvedel a prečo nebol pri pôrode. „Dostal som sms, kde bolo napísané, že mám syna. Bol som 350 km od Bratislavy s dcérou Saškou, tak som nemohol nikomu pomáhať ani pri ničom asistovať,“ priznal boháč, ktorý chcel, aby sa jeho syn volal po ňom - Boris Kollár. To sa mu už zrejme nesplní, keďže jeho matka Martina Štofaníková dala synovi meno Šimon a dokonca mu nechala aj svoje priezvisko Štofaník.

Milionár je známy tým, že o svoje deti a ich matky sa príkladne stará. Hoci má už oficiálne štyri ratolesti, z ktorých tri sú dievčatá, o rodine "na papieri" nemôže byť ani reč. Podnikateľ je totiž stále slobodný a do chomúta sa zatiaľ údajne nechystá. „Ženiť sa nebudem. Čakám na tú pravú,“ priznal podnikateľ, ktorý má dokonca každé dieťa s inou ženou.

A ako reagovali na narodenie jeho ďalšieho potomka najbližší? „Mama si už zvykla. No povedala, že už by stačilo. Petra mala s tým trochu problém, ale snáď to nejako vyriešime,“ priznal Kollár.

Finančne však ani matkám ani deťom nič nechýba. Dôkazom je aj fakt, že aj o svoj najmladší prírastok a jeho matku Martinu sa už začal starať. Ako v markizáckej relácii priznal, svojej milenke a synovi kúpil pekne drahý byt. Cena sa vyšplhala na 371 772 eur (takmer 12 miliónov korún).  „Je to skutočne jedna z najkvalitnejších stavieb, je to v centre a všade máš mramor,“ tvrdil Kollár, keď ukázal byt, v ktorom matka jeho prvého syna bude bývať. Ten má údajne 140 metrov štvorcových a ešte nie je úplne zariadený. Bytom sa však určite Borisova finančná starostlivosť  nekončí.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu