Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kollár na Let´s Dance: Trapas s exmilenkou Haverlovou!

Beáta Haverlová a Boris Kollár Zobraziť galériu (2)
Beáta Haverlová a Boris Kollár (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Menšie faux pas s bývalou! Tak by sa dala nazvať situácia, v ktorej sa počas nedeľňajšieho Let´s Dance ocitol milionár Boris Kollár (43). O nepríjemnosti sa mu postarali organizátori.

Na predvčerajší prenos dorazil milionár Boris Kollár bez partnerky Petry Krištúfkovej. No i tak nechýbala na šou žena, s ktorou sa jeho meno pred dvomi rokmi spájalo. Iba pár metrov od neho totiž organizátori posadili exmilenku Beátu Haverlovú. Paradoxné pritom je, že sa dvojica v minulosti nerozišla práve v najlepšom. A takéto neplánované a nútené stretnutie zoči-voči po dlhšom čase bolo naozaj zvláštne. Nevšednú situáciu umocnilo aj to, že Kollárova bývalá partnerka dorazila s novým priateľom.

„Bolo to síce také kuriózne, ale nepríjemne som sa necítil. Beátu som si všimol až potom, ako som si sadol,“ povedal pre topky.sk Boris Kollár. Ako ďalej prezradil, s bývalou partnerkou sa dlho nevideli. „Potešil som sa, že som ju stretol. Je to pekná mladá slečna,“ nešetril komplimentom boháč, ktorý sa však s Haverlovou do reči nedal. „Iba sme sa pozdravili. Nebol čas ani priestor viesť dlhé dialógy. Okrem toho, asi by to nebolo príliš vhodné, keďže tam bola s partnerom,“ nechal sa počuť Kollár, ktorému sa včera starali o zábavu dve dievčatká – dcérky kamaráta. Dôvod tejto dámskej spoločnosti? Borisova súčasná priateľka Petra Krištúfková bola na dovolenke.

Boris Kollár sa venoval dcérkam kamaráta, exmilenka Beáta Haverlová (stredný rad vľavo) sedela vedľa svojho nového partnera.

Kollár na Let´s Dance:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Peter Frolo)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu