Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sajfa je už zadaný! Jeho srdce si získala táto slečna!

Matej Sajfa Cifra a jeho nová priateľka. Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra a jeho nová priateľka.

BRATISLAVA - Má novú známosť! Moderátor Matej Sajfa Cifra (30) už nie je voľný! Topky.sk zistili, že po jeho boku stojí nová slečna.

Známy moderátor Matej Sajfa Cifra sa rok a pol od rozchodu s modelkou Lindou Nývltovou objavoval v spoločnosti vždy s nejakou kráskou. No vždy tvrdil, že sú to iba jeho kamarátky. Ako sa však zdá, tomu všetkému je koniec. 

Topky.sk pred pár dňami stretli známeho blondiaka v luxusnej reštaurácii, kde oslavoval svoje tridsiate narodeniny v spoločnosti svojich priateľov, známych a kamarátok. A práve medzi nimi bola jedna slečna, ku ktorej sa správal oveľa nežnejšie ako k ostatným. Dokonca sme ich oboch pristihli pri spoločných bozkoch. Preto sme zisťovali, či je to naozaj jeho nová známosť. „Áno, Sajfa je zadaný. Má priateľku,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Priestor na vyjadrenie k novej láske sme dali aj moderátorovi. „Nechcem nič potvrdiť. Nechcem sa k tomu príliš vyjadrovať. Je to niekto z môjho okolia, z môjho blízkeho okolia,“ vykrúcal sa cez víkend Matej Cifra, keď sme ho oslovili. Nepoprel však, že ide o jeho čerstvú známosť.

Topky.sk zistili, že žena, ktorá si získala moderátorove srdce, je sympatická blondínka Veronika Ostrihonová. Uvidíme, kedy svoje city prestanú skrývať a Sajfa novú priateľku predstaví aj na verejnosti.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu