Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Adela: Namiesto žiary Let´s Dance detské ponožky a vyšúchané šortky!

Adela je iná pred kamerami a iná mimo žiary reflektorov. Zobraziť galériu (11)
Adela je iná pred kamerami a iná mimo žiary reflektorov.

BRATISLAVA – Uprednostňuje pohodlie! Topky.sk majú dôkaz, že moderátorka Adela Banášová (28) v súkromí holduje skôr ležérnejšiemu štýlu obliekania, než na aký sme u nej zvyknutí z televíznej obrazovky.

Čo na tom, že má detské farebné ponožky a vyšúchané šortky? Hlavne, že je pohoda. A tú si chcela Adela Banášová vychutnať pred pár dňami na športovej akcii, ktorej cieľom je vrátiť šport do škôl a podporiť tak zdravý životný štýl detí a mládeže.

Podujatie, ktoré moderovala spolu s Matejom Sajfom Cifrom, nieslo slogan „Ľahšie to ide ľahšie“. A ako sa zdá, blondínka sa ním zjavne nechala inšpirovať. Minimálne pri obliekaní. Hodila na seba totiž iba krátke tričko, zodraté kraťasky, pohodlné topánky a ponožky s veselým motívom.

V takto nakombinovanom outfite by sa však na tanečnom parkete rozhodne ukázať nemohla. V Let´s Dance sme ju totiž mohli vídať výsostne v načačkaných róbach, dokonalom make-upe a upravených vlasoch.

Pozrite si fotografie zo športového podujatia v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu