Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rakovskej tajomstvo: Nový milenec! Zbalil ju spevák Tomi Popovič!

Barbora a Tomi randili v New Yorku. Zobraziť galériu (19)
Barbora a Tomi randili v New Yorku.

BRATISLAVA – Opäť žiari šťastím! Zdá sa, že moderátorka Barbora Rakovská (22) už za expriateľom Martinom (22) nesmúti. Po štyroch mesiacoch od rozchodu má totiž veľmi blízko k spevákovi Tomimu Popovičovi (31). A na svedomí to majú topky.sk!

Plavovláske stroskotal päťročný vzťah s priateľom Martinom vo februári tohto roku. Ako dôvod rozpadu moderátorka uviedla, že to medzi nimi prerástlo do kamarátskeho zväzku. Najnovšie však má bývalá markizácka rosnička nový objekt svojej túžby – speváka Tomiho Popoviča, ktorý žije v USA.

„Nakontaktoval ma cez Facebook. Napísal mi ako prvý,“ približuje detaily zoznámenia sa Rakovská. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, dôvodom, prečo Barboru oslovil, bol článok zverejnený na topkách krátko po jej rozchode s vtedajším priateľom Martinom. V ňom sme jej hľadali nového partnera. A jedným z uchádzačov bol práve Tomi Popovič.

Dvojica bola približne tri mesiace v spojení cez internet a pri Barborinej nedávnej návšteve USA sa aj stretli naživo. „Pozvala som ho na prehliadku v New Yorku, ktorú som moderovala,“ dozvedáme sa od plavovlásky. Spevák teda neváhal kvôli stretnutiu s Rakovskou merať približne 1200 kilometrovú vzdialenosť zo svojho bydliska v Chicagu.

Spoločné chvíle netrávila dvojica iba na spomínanej módnej šou, ale absolvovali spolu aj obed a niekoľko posedení pri káve. „Áno, je mi sympatický. Inak by som sa s ním nestretávala,“ netají Rakovská náklonnosť k hudobníkovi. A nebráni sa ani tomu, že by medzi nimi mohlo byť aj niečo viac. „Rozumieme si, no zatiaľ to nebudem komentovať,“ opatrne sa vyjadrila k otázke prípadného vzťahu.

Nevylúčila však, že budú v kontakte aj naďalej. Otázku veľkej vzdialenosti medzi európskym a americkým kontinentom majú dočasne vyriešenú. Tomi Popovič sa totiž v týchto dňoch plánuje vrátiť na Slovensko a chce tu zostať niekoľko mesiacov. Či tu zostane kvôli vzťahu so známou moderátorkou natrvalo, je otázne.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu