Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Rakovská: Lukratívny džob vďaka exmilencovi?!

Barbora Rakovská Zobraziť galériu (11)
Barbora Rakovská

NEW YORK/BRATISLAVA – Barbora Rakovská (22) sa opäť predviedla vo svojom fachu. Tentoraz išlo o lukratívny moderátorský flek až v zámorí. A tam vraj plavovláska prítomných ohúrila nielen svojou angličtinou.

Moderátorské skúsenosti sexi blondínky využili až v Amerike! O Barbore Rakovskej (22) len málokto vedel, že uplynulé dni netrávila na Slovensku. Len v pondelok sa totiž vrátila zo zámoria, kde je v poslednom čase akosi pričasto, keďže za veľkou mlákou vítala aj Nový rok.

„Teraz to bolo pracovné,“ povedala topkám Rakovská. Tá sa v New Yorku zhostila uvádzania prestížnej módnej prehliadky Slovak Fashion Night, na ktorej predviedla svoje moderátorské umenie aj v angličtine. „Tá akcia bola skvelá, ľudia sa zabávali, dokonca by som povedala, že viac ako na Slovensku,“ zhodnotila podujatie Barbora, ktoré podľa našich informácií organizovala mama jej bývalého priateľa Martina. Pavovláska sa s ním rozišla vo februári tohto roka. Lukratívny džob tak zrejeme dostala aj vďaka svojmu expriateľovi.

Na štvrtom ročníku, už tradične organizovanom Nadáciou +421, sa predviedli návrhári ako Nicolo Bertok či Andrea Paldan. A práve jedna z jej rób je Slovákom veľmi dobre známa. Na tohtoročné odovzdávanie cien OTO si ju totiž obliekla herečka Diana Mórová.

Viac fotografií z prehliadky si môžete pozrieť v GALÉRII.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu