Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rakovská dva mesiace po rozchode: Prežíva milostný románik!?

Barbora Rakovská na otvorení nového steak housu Upside Down. Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská na otvorení nového steak housu Upside Down. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Túži po láske! Všetko nasvedčuje tomu, že sexi moderátorke Barbore Rakovskej (22) sa po skončení vzťahu s bývalým priateľom Martinom (22) črtá nový vzťah. Akékoľvek informácie však tají.

Blondínka z markizáckej šou Slovensko má talent sa nedávno vrátila z pobytu v Španielsku. Topky.sk zisťovali, či počas ôsmich dní na Kanárskych ostrovoch prežila dovolenkovú lásku. „Tá, bohužiaľ, nebola. Bohužiaľ,“ prízvukovala Rakovská, ktorú sme stretli na otvorení nového steak housu Upside Down v Bratislave.

Aj keď jej románik v cudzine nevyšiel, vyzerá to tak, že na Slovensku ho prežíva. Keď sme sa jej totiž spýtali, či má po stroskotaní päťročného vzťahu niekoho v hľadáčiku, začala sa ošívať. „Nie je nikto nový,“ povedala po hlbokom váhavom nádychu. Na otázku, či sa jej črtá v partnerskom živote niečo nové, odpovedala diplomaticky: „Stále sa spoznávajú noví ľudia. No nemám nového priateľa.“

Zdá sa, že Barbora si chce vznikajúci vzťah chrániť pred záujmom verejnosti. Podľa našich informácií je to totiž zatiaľ veľmi čerstvé. Uvidíme, ako sa bude ďalej súkromie zvodnej blondínky vyvíjať. Záujem mužov o jej osobu je však od rozchodu s Martinom veľký. O chlapoch, ktorí sa okolo nej vrtia, vás budeme na topkách určite informovať.

Sledujte TOPKY TV: Barbora Rakovská o horúcej dovolenke a o tom, čo jej chýba.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu