Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rakovská po rozchode s priateľom: Pravda o stretnutiach s Ďurianovej exmilencom!

Barbora Rakovská a Tomáš Surovčík Zobraziť galériu (4)
Barbora Rakovská a Tomáš Surovčík (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Topky.sk ako prvé včera informovali o stroskotaní päťročného vzťahu Barbory Rakovskej (22) a jej priateľa Martina (22). Môžu za to moderátorkine stretnutia s bývalým milencom Marianny Ďurianovej (32) – podnikateľom Tomášom Surovčíkom (28)? Sexi plavovláska to razantne popiera!

Nečakaný rozchod Barbory Rakovskej s jej dlhoročným partnerom rozvíril vody nášho šoubiznisu. V súvislosti s ukončením päťročného vzťahu sa špekuluje, či nie je dôvodom moderátorkin vzťah s iným mužom. Médiá ju totiž pristihli na obede s bývalým milencom Marianny Ďurianovej – podnikateľom Tomášom Surovčíkom.

„O nič nešlo. Boli sme na pracovnom stretnutí. Požiadal ma o to, aby som moderovala jednu akciu, ktorú pripravuje,“ povedala nám Barbora Rakovská. Ako ďalej dodala, nešlo o žiadne rande. „Na obede sme boli traja ľudia,“ dozvedáme sa. Priznáva aj to, že dokopy absolvovali dve stretnutia a ešte jedno ich čaká – krátko pred Barboriným moderovaním.

O vyjadrenie sme požiadali aj samotného Tomáša Surovčíka. „Naozaj sme sa stretli pracovne. Dal som jej návrh, aby moderovala v lete jednu akciu, ktorú pripravujem,“ povedal nám bývalý milenec Marianny Ďurianovej.

Podľa našich informácií je príčinou rozchodu  Barbory a študenta Martina to, že ich vzťah prerástol za päť rokov do kamarátstva. Ich láske rozhodne neprospelo ani markizáčkino pracovné vyťaženie, ktoré so sebou niesla šou Slovensko má talent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu